kinder torta

Torta ukrašena slatkišima – slatki poklon paket

Jeste li ikad surfali internetom u potrazi za inspiracijom za neke možda malo drugačije torte? Onda ste na pravom mjestu. Weddings record team malo je proširio svoju ponudu. Osim fotografiranja i snimanja vjenčanja, od sada kod nas možete naručiti i ovu jedinstvenu slasticu pod nazivom – Torta ukrašena slatkišima.

Riječ je o torti koja je ukrašena slatkišima, kojima malo tko može odoljeti.  Torta ukrašena slatkišima napravljena je ručno, a sigurni smo da će osvojiti srca ne samo naših najmlađih, najvećih ljubitelja slatkiša, već će osvojiti i svaku odraslu osobu. Na policama trgovina često zastanemo pred gomilom slatkiša i nikad ne znamo hoće li neki slatkiš dovoljno iznenaditi osobu kojoj ga kupujemo. Zato je torta od slatkiša svemoguća, a iznenadit će i one najtvrđeg srca.

Ovaj se proizvod može jesti dosta dugo i ne morate se bojati činjenice da će se nešto pokvariti, kao kod obične torte. Čak nije potreban niti hladnjak za spremanje ove vrste torte.  Recepti za ovakav tip torte su raznoliki, a značajke same torte su oblik, vrsta slatkiša, položaj i funkcija slatkiša kao glavnog sastojka ovog proizvoda.

Ovaj slatki paket se sastoji od 42 komada Kinder čokoladica, 35 komada Schoko-bons čokoladnih jaja, 7 Raffaella, te 10 Ferrero Rocher kuglica – a sve zajedno je složeno u lijep slatki poklon.

torta od slatkiša

Ova torta je idealan poklon za rođendan, promociju, godišnjicu, ili jednostavno za nekoga razveseliti. Cijena torte iznosi 200 kuna. Možete nam se obratiti s povjerenjem, jer kako snimamo i fotkamo vjenčanja tako i slažemo torte. To znači – najbolje.  Za više informacije posjetite nas na našem Facebook i Instagram profilu, a za upite i narudžbe posjetite našu web stranicu.