Dambo Band za vjenčanje

foto i video vjenčanja

Dambo bend je hrvatski rock sastav osnovan 2006. godine u Zagrebu. Bend je čine pjevač i gitarist Goran Vukelić, basist Darko Vukelić, bubnjar Tomislav Vukelić i klavijaturist Nikola Vukelić.

Njihov stil glazbe se miješa od rocka, preko popa do elektronike, a njihove pjesme su često inspirirane emotivnim i osobnim iskustvima. Dambo bend je brzo stekao veliku popularnost i uspjeh s pjesmama poput “Tebi se vraćam”, “Znam da nisi sretna” i “Nikad više”.

Bend je izdao tri studijska albuma – “Od sada do zauvijek” (2011.), “Noći bez sna” (2013.) i “Svemirski ples” (2017.) – te su se predstavili na mnogim koncertima širom Hrvatske i regiona. Njihovi nastupi su poznati po visokoj energetskoj razini i emotivnoj povezanosti s publikom.

Pored glazbe, Dambo bend je poznat i po svojoj društveno odgovornoj orijentaciji. Bend je osnovao svoj humanitarni fond pod nazivom “Dambo za djecu” kroz koji su pomogli mnogim djeci u potrebi. Također su se uključili u različite projekte za očuvanje okoliša i podržavali različite dobrotvorne inicijative.

Dambo bend je tijekom godina osvojio mnoge nagrade i priznanja za svoj glazbeni rad, a njihova glazba je i dalje jedna od najslušanijih i najomiljenijih u Hrvatskoj. Njihova ljubav prema glazbi i publiki je nepromijenjena i nastavljaju svirati s puno entuzijazma i strasti.

Ako volite rock glazbu i željeli biste se pridružiti velikoj zajednici fanova Dambo benda, svakako ih pratite na društvenim mrežama i dođite na njihov sljedeći koncert!