Vjenčane igre za goste

foto i video vjenčanja

Vjenčanje je prekrasan događaj prepun radosti, sreće i posebno zabave. Gosti će uživati ​​u zabavi ne samo na vjenčanom podiju, već im možete pripremiti i nekoliko vjenčanih igara. Iako je vjenčanje po mnogočemu stresno, prvenstveno se radi o slavlju ljubavi dvoje ljudi.  U nastavku donosimo neke vjenčane igre za goste.

Zabava, zabava i samo zabava

Mnogo je vjenčanih igara, ali važno je i da ih nije previše te da se gosti mogu zabavljati u navali sjajne glazbe i plesa. Međutim, osim plesa, možete smisliti i različite aktivnosti. Baloni ili ples u grupi. Primjerice, prvo možete pokazati kako muškarci plešu s mladoženjom, a zatim žene s mladenkom. 

Tko je mladenka?

Ova je komična igra izuzetno popularna i često se događa na svadbama. Kao sudionici, odabire se 5-7 djevojaka (uključujući i mladenku) koji sjede na stolicama smještenima u nizu. Mladoženja sa povezima na očima nagađaju svoju  ženu, a jedino se mogu dodirnuti koljena “pretvarača”.

Ples s balonima

Da bi sudjelovali u ovom zabavnom natjecanju, odabire se nekoliko parova, od kojih svaki dobiva veliki balon. Zatim, naizmjenično, glazba počinje svirati. U ovom trenutku parovi plešu, držeći loptu zajedno bez pomoći ruku. Tada se glazba naglo zaustavlja i par se približi jedno drugome. Onaj tko je najprije razbio loptu, pobijedio je. Pobjednik naravno, dobiva nagradu.

I na kraju, možete samo zamisliti kakve lude fotografije nastaju koje vam stvaraju uspomenu za cijeli život.