VIDEO: Mladenki se zapalila vjenčanica

foto i video vjenčanja

Twitterom u posljednje vrijeme kruži snimka mladenke koja nikako nije imala sreće na dan koji bi joj navodno trebao biti najsretniji.

Naime, snimka prikazuje mladenku kako na pladnju nosi nekoliko čaša sa zapaljenim alkoholnim pićima. Nakon što do nje doleti leptir i skrene joj pozornost, mladenka slučajno prevrne čaše na pladnju, a zapaljeno piće razlije joj se po haljini. Ubrzo je vjenčanicu zahvatio plamen, a mladenka se potpuno uspaničila i počela vrištati. Gosti su joj odmah pritrčali u pomoć kako bi joj pomogli ugasiti nastali plamen, no mladenkina burna reakcija otežala je njihove pokušaje.

Na kraju je vjenčanica ipak uspješno ugašena kad se mladenka bacila na pod i tako suzbila vatru. Nesretnu mladenku u šoku iznijeli su iz sale, a nadamo se da im ovaj incident nije pokvario cijelu večer.

Cijeli video ovog nesretnog događaja možete pogledati u nastavku:

Ukoliko ne želite da i na vašoj svadbi bude baš ovako užarena atmosfera, preporučamo Weddas Production. Nihova rasvjeta i specijalni efekti su 100% sigurni za upotrebu i sigurno neće dovesti do zapaljene vjenčanice. Više o Weddas Production možete saznati na njihovoj Facebook stranici