Zaručničke fotografije

foto i video vjenčanja

Svatko od nas želi zabilježiti neki važan trenutak u životu prigodnom fotografijom.  Na pitanje kako napraviti savršene zaručničke fotografije, odgovoriti ćemo sa nekoliko trikova.  

Odjeća čini čovjeka

Naravno, ne kažemo da druge treba ocjenjivati ​​ ​​prema onome što nose. Iz vlastitog iskustva znamo samo da se, ako nosimo svoje omiljene odjevne komade u kojima se osjećamo ugodno i samopouzdano, odražava i na našem ukupnom sjaju. Posegnite za onim što smatrate najudobnijim, što vam neće dosaditi nakon nekoliko sati, u onome u čemu se vaše istinsko ja manifestira. Je li vam netko rekao da će vam crvena pristajati na kožu? Ili ste džemper od svoje polovice dobili za odmor ili jednostavno iz ljubavi, koji će vam izmamiti osmijeh na licu svaki put kada ga obučete? Upravo to biste trebali nositi tijekom fotografiranja.

Frizura i šminka?

Prirodna ljepota je definitivno najljepša, ali ponekad ne škodi malo je istaknuti. Da biste napravili svoje zaručničke fotografije , odaberite ležernu frizuru koju možete promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom fotografiranja – raspuštenu kosu s punđom ili pletenicom. Šminka treba biti nježna, ali i vidljiva. Ponekad je dovoljno istaknuti usne i cjelokupni dojam odjednom poprimi sasvim drugu dimenziju.

Odvojite vrijeme za to

fotografije zaruka

Učinite dan fotografiranja zaruka posebnim. Obratite pažnju jedni na druge od samog buđenja. Pripremite ukusan doručak, šalicu kave i zajedno uživajte u mirnoj atmosferi jutra tijekom koje niti jedno od vas neće požuriti na posao. Osim toga, ako imate cijeli dan rezerviran za ovu fotografiranje, možete napraviti neke lijepe fotografije, na primjer, čak i pri takvom zalasku sunca.

Fotografije profesionalca

Zaručničke fotografije nisu ništa manje važne od fotografije vjenčanja. Uostalom, uhvatit će vašu vezu kao dvoje mladih (još uvijek slobodnih) ljudi, a sve dok dobijete vjenčane portrete, ove će fotografije vjerojatno ukrašavati zidove stana, pozadinu vašeg mobitela ili čak pozivnice za vjenčanje. Stoga nabavite profesionalnog fotografa koji će smisliti mnogo ideja i stvoriti laganu i potpuno prirodnu atmosferu za vas. 

Pusa, pusa, pusa

Nismo svi stvoreni da stojimo pred objektivom fotoaparata, neprestano se smješkajući i pokazujući neke osjećaje. Ako tijekom fotografiranja osjetite sumnju ili nesigurnost, samo se poljubite. Na usne, na uho, na čelo, na vrat … poljubac! Umjesto grčevitih snimaka, stvaraju se fotografije pune emocija.