makaroni

Pokloni za svatove

Nekoć je bio običaj da svatovima daju kutiju kolača i bocu vina ili rakije. Međutim, s vremenom je lijepa tradicija porasla te pružite svojim gostima malu sitnicu. Pokloni za svatove na vjenčanju su tu kako bi svojim gostima pružili zahvalnost što su upotpunili vaš dan. Budimo iskreni, svi želimo da naše vjenčanje bude originalno i nezaboravno, pa nam je stalo do svakog detalja. Stoga se nadahnite našim savjetima za poklone za svatove.

Slatka priča sa slatkišima

Razni slatkiši također su vrlo popularni pokloni za svatove. Pokušajte dobro razgledati okolicu i pronaći, na primjer, neku domaću proizvodnju gdje će oni pripremiti motive prema vašim idejama. Pripremite paket s pričom za svakog gosta – unutra stavite nekoliko badema u čokoladi, dok svaki može imati drugačiji otisak. Jedno će biti, na primjer, datum vjenčanja, drugo datum zaruka, vaši inicijali, naziv mjesta na kojem se održava vjenčanje i tako dalje. Mašti nema ograničenja!

Kolačići sreće

Popularna japanska slastica može obradovati vaše goste vjenčanja ne samo ukusom već i citatom iznutra. Na vama je hoćete li za sve napraviti isti citat ili ste originalni i smisliti više njih. Također je dobro razmisliti kladite li se na neke klasike ili smiješne poslovice ili izreke.

Makroni

Popularni francuski ukusni desert svidjet će se svima. Možda nisu uobičajeni, ali današnji slastičari lako će napraviti makarone s vašim motivom. To mogu biti, na primjer, vaši inicijali, datum vjenčanja ili mogu poslužiti kao slatka etiketa.

Vlastiti džem

Vaši će gosti cijeniti ako dobiju poklon koji ste sami izradili. Imate najbolje mogućnosti za pravljenje džemova tijekom sezone voća, ali ne zaboravite dodati izvorni sastojak. Male staklenke možete nabaviti bilo gdje, a možete uključiti maštu prilikom dizajniranja etikete.