Fotografije vjenčanja koje morate imati

foto i video vjenčanja

Većina parova prepuste fotografu da lovi određene trenutke vjenčanja. No, ako točno znate što želite i u kojem trenutku, recite fotografu smjernice. On će znati kako uhvatiti taj trenutak.  Ako pak ne znate koje to trenutke želite imati u albumu sa vjenčanja, onda pročitajte u nastavku – fotografije vjenčanja koje morate imati.

Prvi susret mladenaca

Iako ste sigurno zajedno birali njegovo odijelo i on je vjerojatno slučajno pogledao vašu vjenčanicu, šminku i frizuru, to nikako nije isto kao taj prvi susret. Ukoliko poštujete običaj da se ne vidite dok ne krenete na ceremoniju, taj trenutak kada ugledate jedno drugo zaista je vrijedan pamćenja. I to su zasigurno prve fotografije vjenčanja koje morate imati.

Obiteljska fotografija

Vjenčanje je rijetka prilika kada se okuplja uža i šira obitelj na jednom mjestu. Uz to su još svi u najboljem izdanju. Naš je savjet da napravite vjenčane fotografije sa svim članovima uže i šire obitelji. Ta fotografija će vam ostati kao divna uspomena.

Vatromet

Ako ste unaprijed dogovorili da će u jednom trenutku vašeg vjenčanja nebo obasjati vatromet, onda i to pripada u fotografije vjenčanja koje morate imati. U tom trenutku najljepše je stajati sa svojim mužem ili ženom zagrljeni dok netko kao naš tim stvara posebne fotografije.

Fotografije pozivnice

Vjerojatno ste u većini slučajeva izabrali, napisali i poslali pozivnice, a niti jednu niste ostavili sebi kao uspomenu. Nemojte zaboraviti podsjetiti fotografa da slika nekoliko fotografija pozivnica, jer se na njima ipak nalazi vrijeme i datum kako nikada ne bi zaboravili.