Kako pitati prijateljicu da ti bude vjenčana kuma?

foto i video vjenčanja

Zaruke su prošle, vjenčanje je u planu i jedna od prvih važnijih stvari je da odabereš svoju vjenčanu kumu. U većini se kod nas kumstvo ne odbija. Možda je tvoja najbolja prijateljica već svjesna da će ti bit vjenčana kuma, ali sigurno se pitate točno kako pitati prijateljicu da ti bude vjenčana kuma.

Degustacija vina

Sigurno će svaka prijateljica pristati na degustaciju vina, pogotovo ako je još i vikend. U trenutku kad raspoloženje poraste, najavi zdravicu i nazdravi svojoj budućoj kumi. Time je sigurno riješeno pitanje kako pitati prijateljicu da ti bude vjenčana kuma.

Posebni kolačići

Pozovi svoje prijateljice na dobru hranu i neki film. Uz to napravi ili naruči desert na kojima će za sve bit neki fini kolačići, a za svoju kumu se potrudi i na kolač napiši Želiš li biti moja kuma?

Lančić

Jedna od sigurnih opcija je i lančić sa imenima, a umjesto imena može pisati „kuma“. Ponudi ga svojoj budućoj kumi uz večeru i film.

Zajednička slika

Možete napraviti i zajedničku sliku te ju uokviriti, a iza napisati nešto poput „zauvijek kume“. To je jako dirljiva gesta i divna uspomena za cijeli život.