Vjenčanice 2021.

foto i video vjenčanja

vjenčanice 2021.Trendovi se mijenjaju iz dana u dan i ponekad ih je zaista teško pratiti. Uza sav stres koji je prisutan za vrijeme planiranja vjenčanja, stres oko vjenčanice jednoj je mladenki najmanje potreban. Zato, da bi vam uštedjeli vrijeme, u ovom vam članku donosimo trendove vjenčanica koji će zavladati 2021.

Ogrtač rukavi

Vjenčanice 2021.

Ukoliko želite nešto neobično i jedinstveno, ovo je pravi izbor za vas. Osim što ćete biti unikatni, ovi vam rukavi daju profinjen izgled i kraljevski dojam. A na fotkama ćete biti poput kraljice.

Otvorena leđa

Ovo kao da je bezvremenski trend. Već nekoliko sezona jako se čvrsto drži i izgleda da će opstati još. A kako i ne bi kad komplimentira gotovo svakoj ženi te joj pruža gracioznost i senzualnost, ali istovremeno i klasičnost i modernost.

Midi vjenčanice

Trenutno vlada vrlo čudna situacija u svijetu, pa tako i u vjenčanjima. Sve se više parova odlučuje na manja i intimnija vjenčanja, a mladenke sve češće za njih biraju midi haljine.

2 u 1

Haljina u haljini. Primamljivo, zar ne? Ovo je vjenčanica koja za ceremoniju može biti raskošna, a kasnije možete skinuti jedan sloj te se na slavlju opustiti u jednostavnoj haljini.

Bolero

VJENČANICE 2021.

Bolero je vrlo zahvalan komad odjeće jer štiti od hladnoće, a pritom može biti neprimjetan i izvrsno se stopiti s vjenčanicom ili upravo suprotno – može podići cijelu haljinu ukoliko ima ukrase poput bisera ili velikih rukava.

Volani i mašne

Vjenčanice 2021.
eNVy Room, foto: Karla Jurić i Ive Trojanović
Vjenčanice 2021.
eNVy Room, foto: Karla Jurić i Ive Trojanović

Bilo da se nalaze na dnu, sredini ili vrhu haljine, volani su uvijek dobra ideja. Veliki ili mali, kao i mašne, dat će vašoj vjenčanici posebnu i jedinstvenu crtu. Mašne i volani su već neko vrijeme nezaobilazni detalj dvojca eNVy Room, pa bacite oko na njihovu kolekciju vjenčanica za 2021.

Puf rukavi

Vjenčanice 2021.

S golim ramenima i puf rukavima ne možete pogriješiti. Bilo da ste hippie i boho mladenka ili pak elegantna i senzacionalna, puf rukave možete kombinirati na nekoliko načina, a na vama je da procijenite što vam najbolje odgovara.

Duga i kratka vjenčanica

Naprijed kratka, a straga duga haljina. Ovaj se trend vraća na velika vrata i izgleda bolje nego ikad. Ako želite istaknuti svoje noge, a istovremeno biti graciozna mladenka, ova je vjenčanica pun pogodak! Pomiješajte moderno i klasično i zasjajte!