eNVy Room vjenčanice 2021.

foto i video vjenčanja

envy room

Ovaj dvojac svakog siječnja uspijeva iznova oduševiti mladenke širom regije. Njihov prepoznatljivi stil laska ženskoj figuri, prožima jedinstvene detalje te se koristi kvalitetan materijal, stoga i ne čudi što je ovaj brend broj jedan brojnim djevojkama i ženama koje žele sa stilom uploviti u bračnu luku. I ove zime eNVy Room nas je uspio oduševiti svojim kreacijama.

eNVy Room bridal kolekcija 2021.

eNVy Room bridal kolekcija 2021.

eNVy Room bridal kolekcija 2021.

Unatoč svim nedaćama koje su zadesile prošlu 2020. kao i ovih nekoliko tjedana u siječnju, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović uspjeli su još jednom stvoriti zavidnu kolekciju koja mami uzdahe budućim mladenkama. Njihova estetika koja im je postala zaštitni znak proteže se i kroz ovu kolekciju. Ženstvenost, bezvremenski šarm, elegancija i senzualnost i u ovoj su godini zaštitni znak eNVy Room vjenčanica. Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da su haljine prilagodili situaciji te su tako napravili kolekciju koja je istovremeno i više nego dobrodošla malim i intimnim slavljima, kao i velikim glamuroznim vjenčanjima. Zbog takve sposobnosti ovi dizajneri zaslužuju svu pažnju naših mladenki.

Prepoznatljivi stil

eNVy Room vjenčanice 2021.

eNVy Room vjenčanice 2021.

Kao što smo rekli, prilagođene trenutnoj situaciji, kreacije su lagane, cjenovno prihvatljive, jednostavne i praktične, ali istovremeno elegantne i senzualne. Možete tako pronaći duge, mini ili midi haljine, kao i kombinezone koji izvrsno prate liniju ženskog tijela. Ono što ove haljine čini zanimljivima jesu i njihovi prepoznatljivi detalji poput izreza, mašni, romantičnih volana što upotpunjuje jedinstvena igra materijalima i uzorcima poput svile, čipke, tila, svilenog satena…

Požurite po svoju vjenčanicu

eNVy Room bridal kolekcija 2021. broji 50 kreacija, a na vješalice stiže 23. siječnja. Nakon što dogovorite termin i pročitate nova pravila o ponašanju zbog pandemije, što možete vidjeti na njihovoj stranici, u salonu će vas dočekati dizajner s bogatim iskustvom koji će vam pomoći pri odabiru najvažnije haljine u životu. Sretno!

eNVy Room vjenčanice 2021.

eNVy Room vjenčanice 2021.

eNVy Room vjenčanice 2021.

eNVy Room vjenčanice 2021.
Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović