Vjenčanice Nikolina

foto i video vjenčanja

vjenčanice nikolina

Pisali smo vam već o nekoliko salona vjenčanica koje jednostavno morate posjetiti. Na popisu se našao i salon vjenčanica ‘Nikolina’ čije ćemo vam djelovanje i kreacije pobliže prikazati da bi vam olakšali odluku kome povjeriti haljinu u kojoj ćete provesti jedan od najvažnijih dana u životu.

Svjetski brendovi

Vjenčanice Nikolina

Vjenčanice Nikolina

Vjenčanice Nikolina jedan su od regionalnih lidera na području vjenčanja i vjenčane opreme. Kako i ne bi bili kad u svojoj ponudi imaju neke od najpoznatijih svjetskih brendova u kojima možete zasjati poput princeze, moderne mladenke ili ćete pak biti ona koja odabere klasičnu eleganciju – u salonu vjenčanica Nikolina, možete što poželite. Brendovi koje ćete tamo pronaći su Pronovias, Demetrios, St. Patrick, White One, La Sposa, Kelly Star, Just For You, Divina Sposa, Miss Kelly, Ronald Joice, Nicolle Fashion Group, Ian Stuart, Sincerity, Sweethart, Justin Alexander, Sarah Danielle. Baš zato svaka mladenka može pronaći nešto za sebe, a pritom ostati vjerna sebi te jedinstvena na svoj poseban način.

Susretljivost

vjenčanice nikolina

Vjenčanice Nikolina

Ono što je mladenkama jako važno jest pomoć i susretljivost osoblja na što možete računati u njihovim salonima. Naime, djevojke koje su tamo pronašle svoju vjenčanicu i više su nego zadovoljne; “djevojke su fenomenalne”, “od prvog ulaska u salon nisam osjetila ništa osim osmjeha, dobrodošlice i posvećenosti, toplo preporučam ovaj salon ako tražite haljinu iz snova”, “moram se zahvaliti gospođici koja je imala puno strpljenja sa mnom” – samo su neki od komplimenata zadovoljnih mladenki.

Novogodišnji popust!

Vjenčanice Nikolina možete naći na čak 14 lokacija u Hrvatskoj, u 14 gradova. Usto, vjenčanice možete pogledati na njihovim stranicama, a ukoliko rezervirate svoju haljinu iz snova do 31. siječnja dobit ćete 1000 kuna popusta, 100 tiskanih pozivnica i 100 tiskanih zahvalnica gratis!

vjenčanice nikolinavjenčanice nikolina

vjenčanice nikolina

vjenčanica nikolina