Ideje za vjenčani oltar

foto i video vjenčanja

Svadbena ceremonija najbitniji je i najfotografiraniji dio slavlja. Za to vrijeme razmjenjujete zavjete i prvi poljubac, pa je bitno da mjesto na kojem to obavljate bude baš onako kako ste zamislili. Naravno, riječ je o vjenčanom oltaru.  Od lukova, preko sjenica, nadstrešnica do klasičnog oltara u crkvi, mogućnosti su bezbrojne. Za vas smo pripremili nekoliko ideja

Dizajn vašeg vjenčanog oltara može biti ukrašen primjerice eukaliptusom i cvijećem jarkih boja koje stvara romantičnu pozadinu za svako vjenčanje, a onda i za najljepše fotografije.

jednostavni oltar za vjencanje
cvjetni oltar za vjencanje

Sjenica ispunjena cvijećem s visećim buketima i rustikalnim ukrasima također je savršena kulisa za vaše svečane fotografije.

Nadstrešnica za vjenčanje koja je prekrivena plahtama nježne čipke i cvjetnim ukrasima vašoj svečanosti daje vintage ugođaj.

oltar za vjencanje klupe

U trendu su i vjenčani oltari u obliku osmerokuta koji nude jedinstven i moderan dašak vašem vjenčanju. Ukrasite ga cvijećem koje odgovara godišnjem dobu planiranog vjenčanja.

Grane drveća prekrivene cvijećem idealan su izbor za vaše boho vjenčanje.

cvjetni oltar za vjencanje

Duge bijele zavjese prekrivene drvenom krošnjom lijepo pušu na vjetru i stvaraju ultraromantičnu atmosferu i nezaboravne fotografije.