Planer za vjenčanje

foto i video vjenčanja

Cijeli život nas uče kako je dobro planirati sve unaprijed. Nažalost, u praksi to i nije baš tako. Zato je planer za vjenčanje  mudar alat koji će vam pomoći. Koje su koristi i što će vam sve olakšati pročitajte u nastavku.

Smanjivanje stresa

Kod većine vjenčanje izaziva stres.  Neki su očajni, a kod nekih se stres očituje povećanom nervozom, gubitkom kilograma ili, obrnuto, povećanjem unosa kalorija. Bez obzira koliko percipiramo stres i pokazujemo ga svojoj okolini, svi to prolazimo tijekom planiranja vjenčanja. Međutim,  možemo ga značajno smanjiti planiranjem svega na vrijeme. Ako ste se odlučili za planer za vjenčanje onda točno znate koja pitanja treba riješiti godinu, pola godine ili 3 mjeseca prije vjenčanja. Znate kada trebate kontaktirati fotografa, kao i kada se baviti jelovnicima ili smještajem za goste.

Smanjivanje troškova

Kad potrošite više novca na kupovinu – kada unaprijed zapišete popis onoga što vam treba iz trgovine ili kad kupujete sve čega se sjetite? Ako stvari planirate unaprijed, proći ćete zasigurno jeftinije.

organizacija vjenčanja

Ušteda vremena

Potrebno je puno vremena da planiramo vjenčanje kako bismo zapisali sve korake i stvari koje moramo dogovoriti. Međutim, ako je tu  planer za vjenčanja, samo ga otvorite i imate sve detalje na jednom mjestu uz uštedu puno vremena koje vam i ovako fali.  

planer za vjenčanje

Lijepe uspomene

Žene imaju tendenciju biti prilično nostalgične prema svom vjenčanju, pa takav planer vjenčanja  za vjenčanja sa puno detalja čak i onih nepotrebnih – može izazvati savršen osmijeh na licu čak i nakon mnogo godina. Nakon vjenčanja možete dodati vjenčane fotografije ili suhi cvijet iz vjenčanog buketa. Sve će to u vama izazvati snažne emocije na čemu ćete biti i više nego zahvalni.