Trendovi vjenčanja u 2021.

foto i video vjenčanja

trendovi vjenčanja 2021.

Prošlo je već godinu dana od prvog slučaja zaraze korona virusom u Hrvatskoj. Dolaskom pandemije došle su i zabrane i ograničenja te novo normalno na koje smo se svi morali početi navikavati. Život je postao potpuno drugačiji, stoga su se i vjenčanja morala prilagoditi novoj stvarnosti. Sada kad smo se već naučili na život s pandemijom i kad su prvi mladenci probili led i izrekli si sudbonosno ‘da’ u jeku pandemije, polako su i ostali mladenci pronašli najbolje kompromise kako da izvuku najbolje iz organizacije vjenčanja te ga učine romantičnim, lijepim, ali i za pamćenje.

Mala vjenčanja

Trendovi vjenčanja u 2021.Intimnija slavlja s malim brojem ljudi postaju sve popularnija. Možda ste htjeli veliko vjenčanje, ali gledajte to s optimistične strane – ukoliko niste htjeli pozvati nekoga, a ‘morali ste’ zbog pristojnosti, pandemija je idealna isprika zašto to ne možete učiniti. Usto, mala vjenčanja snose i manje troškove, stoga se možete opustiti u uživati s najdražim vam ljudima.

Vjenčanja na otvorenom i neobične lokacije

Trendovi vjenčanja u 2021.Trendovi vjenčanja u 2021.Zbog opasnosti od zaraze preporučuje se da slavlje bude na otvorenom, a sada je idealno vrijeme za to. Dani su sve topliji, a i noći će uskoro postati, stoga ćete moći imati vjenčanje u prirodi pod zvijezdama u kojem bi svi mladenci, a i gosti vjerojatno bezbrižno uživali. Usto, možete i eksperimentirati s lokacijama. Što dalje od gradske vreve i gužve, to bolje. To može biti šuma, livada ili pak brod.

DIY šminka i frizura

Otkako nam je zabranjen skoro svaki užitak, trendovi postaju sve jednostavniji, pa tako i trendovi vjenčanja 2021. Pri početku pandemije mladenke su se morale same pobrinuti za šminku i frizuru jer nije bilo drugog izbora, a sada već lagano shvaćaju da zaista mogu to same. A i sjetite se koliko ste puta izašle iz frizerskog salona ili salona za šminkanje nezadovoljne… Sada se ovaj trend i ne čini tako loš, zar ne?

Pojedinačno posluživanje jela i male svadbene torte

Često je praksa na vjenčanjima postaviti švedski stol, ali zbog sigurnosti postaje sve više zastupljeno pojedinačno jelo za svakog gosta. A kad je u pitanju vjenčana torta, mladenci su došli na ideju malenih svadbenih torti da bi se što više izbjegla opasnost zaraze.