Dan prije vjenčanja – iz perspektive fotografa

foto i video vjenčanja
Dan prije vjenčanja - iz perspektive fotografa

Uvijek se postavi pitanje kako se mladenci pripremaju za vjenčanje, možda i kumovi, kao i gosti. Ali, ovog puta pokazat ćemo vam kako se mi fotografi pripremamo za vaš veliki dan, sve kako bi vam osigurali najljepše snimke i fotografije vašeg vjenčanja. Ispričali smo kako izgleda naš dan prije vašeg vjenčanja, kako se pripremamo te što radimo da bi bili maksimalno upoznati s parom koji nam je povjerio zabilježavanje jednog od najljepših dana njihova života.

Petak prije subote

Vjenčanje u subotu za nas počinje u petak popodne. Prvi koraci su punjenje baterija, provjeravanje opreme, točenje i provjera goriva u autu, pregledavanje svih lokacija te crkve i restorana na Google Mapsu. Tu je i onaj simpatični dio špijuniranja mladenaca na društvenim mrežama da bi vam mogli pružiti što bolju uslugu, da znamo osjećate li se ugodno pred kamerama, što vam najbolje ‘leži’ pri fotografiranju i slično.

Dan prije vjenčanja - iz perspektive fotografa

Večer prije

Nakon provjere i pospremanja opreme i ostalih potrepština slijedi isključivanje racionalnog mozga i prebacivanje u kreativni dio. Za kraj dana posežemo za kreativnom literaturom, a nakon toga slijedi odmor i dug san do subote ujutro.

Dan prije vjenčanja - iz perspektive fotografa

Kao što vidite, i fotografi imaju svoje rituale i načine s kojima nastoje vaš dan zabilježiti što bolje. Upravo iz tih razloga važno je da pametno birate, te pronađete posvećene umjetnike kojima je važno da vi budete zadovoljni i koji znaju što želite te kako to učiniti. Nisu svi ljudi rođeni pred kamerom i potrebna je jednaka doza ugodnosti s vaše strane i profesionalizma sa strane fotografa. Zato je naš tim izvrstan izbor kad je riječ o snimkama i fotkama vašeg vjenčanja – mi smo tim mladih umjetnika koji znaju što rade i uložit ćemo maksimalan trud da vi budete zadovoljni. Sretno!