Fotografiranje vjenčanja – photo booth

foto i video vjenčanja
Fotografiranje vjenčanja - photo booth
izvor: Fakin photo booth

Dosta vam je klasičnih fotografija s vjenčanja na kojima su svi postrojeni u vrsti te čekaju da opali blic? Onda je photo booth izvrstan za vas. Možete biti svoji i opušteni, a vaši gosti pritom odmah mogu uspomene ponijeti sa sobom doma.

Photo booth

Fotografiranje vjenčanja - photo booth
izvor: Fakin photo booth

photo boothMnogi se pitaju što je to uopće? Odgovor glasi: foto kabina koja omogućuje ispisivanje fotografija odmah pri samom fotkanju te usto daje mogućnost objavljivanja na društvenim mrežama. Znate kako se kaže: “ako nije na instagramu, nije se dogodilo.”

Zašto je ova kabina toliko posebna?

Fotografiranje vjenčanja - photo booth

Osim mogućnosti instantnog dijeljenja slika, kao i printanja vlastitih primjeraka, photo booth može poslužiti i kao zabava za najmlađe. Usto, možete i osmisliti kreativan poklon; svakom gostu možete dati zahvalnicu iz foto kabine te se tako pobrinuti da svi uzvanici imaju jedinstvenu fotografiju na svojoj zahvalnici. Osim toga, photo booth dolazi s rekvizitima tako da će svaka fotografija biti zabavna i posebna.

Gdje tražiti photo booth?

Weddings Record Team za svoje se klijente dobro pobrinuo, tako da ukoliko uzmete našu uslugu fotografiranja i snimanja vjenčanja, možete si osigurati popust uz angažiranje naših partnera za dekoraciju i rasvjetu, i sve traženiji photo booth koji će vam osigurati Fakin photo booth.