Haljine za svadbe

foto i video vjenčanja
Haljine za svadbe

Ako se nađete u ulozi vjenčane kume ili pak gošće, zasigurno se pitate što obući. Ukoliko ste kuma, morate imati na umu da ni slučajno ne smijete zasjati više od mladenke. Niste u prvom planu i važno je da ne pretjerujete. Također, osim haljine, imat ćete i druge troškove, pa nemojte potrošiti bogatstvo na garderobu. Ako nemate ideju što obući, mi vam donosimo nekoliko prijedloga koji vas možda inspiriraju za vjenčani outfit.

Maksi haljine

Haljina za vjenčanje trebala bi biti elegantna i ženstvena, a maksi haljina je odličan odabir za svadbu. Dolaze u različitim bojama, pa je mogućnosti za odabir zaista mnogo. Uskladite se s temom i budite najljepša kuma ili gošća.

Haljine za svadbe

Midi haljine

Ne možete se odlučiti između maksi i mini haljine? Rješenje je u sredini. Midi haljine će istaknuti vaše listove i naglasiti vaše obline, a istovremeno će biti elegantne i formalne. Izgledat ćete vrlo ženstveno, a uz prave cipele i nakit zablistat ćete na vjenčanju (ne više od mladenke, naravno).

Haljine za svadbe

Kratke haljine

Kad kažemo kratke, ne mislimo mini. Ipak idete na vjenčanje, a ne u izlazak, pa bi valjalo odjenuti prikladnu haljinu za svadbu. Možete nositi haljinu iznad koljena, ali ne prekratku. Istaknite svoje noge na pristojan način.

Haljine za svadbe
Kratke haljine za svadbu

Kombinacija dužina

Ako niste sigurni želite li kratku ili dugu haljinu ili ako jednostavno ne volite duge haljine, a ipak je želite odjenuti, jednostavno uzmite haljinu koja je naprijed kraća, a iza duža. Ili pak haljinu koja varira sa svake strane, igrajte se sa dužinama, može ispasti jako zanimljivo.

Haljine za svadbe

Kombinezon

Haljine za svadbe
Kombinezon za svadbu

Nije haljina, ali za odvažne kume, prijateljice, žene i cure, kombinezon je izvrstan izbor. Izgledat ćete istovremeno ženstveno i odvažno, ali elegantno i senzualno. Usudite se!