Ideje za najbolje ljetne vjenčane fotografije

foto i video vjenčanja

Ljeti je priroda već procvala, cvijeće je žarkih boja i puno je sunca. Ukoliko ste vi jedna od onih mladenki koja će imati svoj veliki dan tijekom ljeta, na pravom ste mjestu. U nastavku vam donosimo ideje koje će vam pomoći i, nadamo se, inspirirati vas da stvorite najljepše uspomene tog velikog dana.

Obala mora ili rijeke

Kada se priča o ljetnom vjenčanju, gotovo se uvijek svima stvori u glavi slika mladenaca kraj mora, potoka ili rijeke uz pijesak ili malo zelenila. Da budemo iskreni pijesak, sunce ili pak kamen, ako se nađete primjerice u srcu Dalmacije, odlični su saveznici vjenčanih fotografija i stvaraju predivne i sanjive pozadine, pogotovo u vrijeme zalaska sunca.

Ideje za najbolje ljetne vjenčane fotografije

Slapovi ili čamac

Kao prvo, ljeto je vruće godišnje doba; slapovi će biti izvrsno osvježenje ako se odlučite fotografirati u njihovoj blizini. Kao drugo, stvaraju lijepu pozadinu za vašu fotografiju. Ako ipak želite otići korak dalje, možete sjesti u čamac te dronom uhvatiti lijepe trenutke i odabrati onaj savršeni. U zadnje vrijeme sve se više parova odlučuje na fotografiranje u čamcu.

Ideje za najbolje ljetne vjenčane fotografije

Ljepota šume ili polja

Ukoliko niste u blizini rijeka ili mora, ili jednostavno želite nešto drugačije – šuma je uvijek dobar izbor i gotovo je svugdje dostupna. Osim šume, možete i pronaći neko polje cvijeća u blizini. Tijekom ljeta ipak cvate mnogo vrsta, stoga bi mogli stvoriti lijepo mjesto za photo session. Pronađite neko lijepo ili vama drago mjesto i pustite fotografa da odradi svoje. On će učiniti sve da napravi dobru fotku, a iza vas stvori bajkovitu pozadinu.

Ideje za najbolje ljetne vjenčane fotografije
Ideje za najbolje ljetne vjenčane fotografije

Bonus – uđite u more!

Ukoliko želite jedinstvenu i otkačenu, ljetnu, ali istovremeno umjetničku sliku, skupite hrabrost, uđite u more i pustite da fotograf odradi ono što najbolje zna – uhvati vaš moment zauvijek, i to sa stilom!

Ideje za najbolje ljetne vjenčane fotografije

Sada kad smo s vama podijelili ideje, vrlo je važno da budete svjesni da za savršene slike morate naći dobrog fotografa. Prvo se odlučite kakav stil volite te kakve fotografije želite. Tek onda možete u potragu za fotografom koji će vaše uspomene ovjekovječiti baš onako kako ste zamislili. Sretno!