Kako odabrati tenisice za vjenčanje?

foto i video vjenčanja

Sve mladenke ne uživaju u nošenju visokih potpetica i radije biraju tenisice. Po nama je to jako originalno i zaista je važno da imate udobne cipele za svoj veliki dan, zar ne? Ipak, koliko je god udobnost važna, ona može biti i modno osviještena. Uz naših nekoliko savjeta možete odabrati prave tenisice za vjenčanje te se istovremeno osjećati udobno i glamurozno.

Kako odabrati tenisice za vjenčanje?

Odaberite veličinu

Ukoliko nađete savršene tenisice koje odgovaraju vašoj kombinaciji, ali niste sigurne oko veličine – ne uzimajte ih! Tenisice ćete nositi cijeli dan i cijelu noć i zaista ne želite da vas nove, još k tome vjenčane, tenisice odmah natjeraju na previjanje od boli zbog žuljeva.

Uskladite boje

Ako želite u tenisicama i vjenčanici izgledati elegantno i sofisticirano – možete. Odaberite pravu boju, onu koja se slaže s vjenčanicom i ostalim detaljima poput ukosnica, naušnica ili torbice i bit će te u isto vrijeme originalni i ležerni, ali i sofisticirani.

Kako odabrati tenisice za vjenčanje?

Ne bojte se odabrati netipične tenisice

Ako na obući volite boje ili uzorke, možete se pozabaviti time i podići vjenčanu kombinaciju. Zamislite kako ćete originalno izgledati na dan vjenčanja, ali i kraj svojih gostiju na fotografijama koje ćete godinama kasnije gledati i pokazivati prijateljima i djeci.

Kako odabrati tenisice za vjenčanje?

Ne pretjerujte s detaljima

Ukoliko se ne možete odlučiti želite li možda tenisice s uzorkom, crtežom, mašnicom ili nekim drugim ukrasima, nemojte to sve spojiti. Znamo da je odabir težak i izbora je puno, ali fokusirajte se na jedan detalj koji želite.

Tenisice nabavite na vrijeme

Nikako nemojte u potragu krenuti tjedan dana prije vjenčanja. Postoji mogućnost da će vam se svidjeti nešto potpuno drugačije od onog što ste planirali, a to možda nikako ne ide uz vjenčanicu i ostale detalje. Dajte si vremena.

Bonus

Možete se s kumom i djeverušama ili pak sa budućim suprugom dogovoriti da svi nosite tenisice. Posebno bi bilo zanimljivo vidjeti iste ili slične modele na svima, ali o tome morate prvo razgovarati sa sudionicima vjenčanja, pa tek onda isplanirati možebitno nošenje iste ili slične obuće.

Kako odabrati tenisice za vjenčanje?