Suncokret – detalj ljetnih vjenčanja!

foto i video vjenčanja

Bliži se ljeto, a s njim dolaze vesele i jarke boje, kao i sezonsko cvijeće koje se ne može naći baš tijekom cijele godine. Jedan od njih je i suncokret, cvijet žarkih boja i upečatljivog oblika koji izaziva istovremeno divljenje i osmijehe, stoga nije ni čudno što ga mnoge mladenke žele na dan svog vjenčanja.

Suncokret - detalj ljetnih vjenčanja!

U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako ovaj ljetni cvijet ukomponirati u svoje ljetno vjenčanje.

Pozivnice i zahvalnice

Prije samog čina vjenčanja potrebno je, poslati pozivnice, a nakon ceremonije, zahvalnice. Postoji mnogo stilova u koje možete ukomponirati motiv suncokreta, ali najoriginalnije bi bilo da pozivnice i/ili zahvalnice izradite sami i tako im date osobnu notu svojstvenu samo vama.

Suncokret - detalj ljetnih vjenčanja!

Dekoracije

Kao dekoracija na stolu, suncokret može stajati zasebno, ali odlično se slaže i sa drugim cvijećem poput tratinčica i orhideja ili pak neke vrste koju preferirate. Zapamtite, suncokret je sam po sebi efektan cvijet, tako da ne treba ‘divljati’ s vrstama s kojima ga želite spariti.

Suncokret - detalj ljetnih vjenčanja!

Ako ipak želite nadodati suncokretima još nešto, dobra je ideja voće. Tako u dekoracije možete dodati limun ili naranču – nećete pogriješiti.

Također, za prave ljetne fotografije možete i dodati i cvjetni zid od suncokreta. Tako će i gosti imati priliku dobiti originalne fotke u znak sjećanja na vaše vjenčanje.

Buket i reveri

Kao i kod dekoracije stola – ne treba pretjerivati! Ne želite da ljudi više gledaju buket nego vas. Odaberite ono za što ste sigurni da se slaže uz ovaj ljetni cvijet. To bi bile primjerice crvene ili pak bijele ruže. Efektno, a umjereno.

Suncokret - detalj ljetnih vjenčanja!

S druge strane, ni s reverima nije poželjno pretjerivati. Cvijet suncokreta i malo zelenila ili sitnog cvijeća učinit će svoje.

Suncokret - detalj ljetnih vjenčanja!

Nadamo se da će vam naše ideje pomoći te da ćete možda neke iskoristiti za svoje vjenčanje. Zapamtite da je najvažnije da budete originalni i da birate ono što vam odgovara – jedino ćete tako biti sigurni da ćete biti zadovoljni svojim odabirima, a na vjenčanim ćete fotografijama imati iskren osmijeh jer znate da ste napravili sve kako ste i htjeli.