Jednostavne frizure za vjenčanje

foto i video vjenčanja

jednostavne frizure za vjenčanje

Kad je u pitanju vjenčanje mladenke često idu ‘do kraja’. Glamur, velike vjenčanice i raskošne frizure čest su odabir mnogih mladenki. No, ako vi ipak niste jedna od njih, na pravom ste mjestu. Danas vam donosimo nekoliko ideja kako da zasjate na svom vjenčanju uz jednostavnu frizuru. Bilo da ćete se dati u ruke frizerki ili ćete to uraditi sami, ovo su neke od jednostavnih, a istovremeno romantičnih i svečanih frizura od kojih bi svaka mladenka mogla pronaći savršenu za svoj veliki dan.

Pundže

Jednostavne vjenčane frizureNiske, visoke, opuštene, uredne… Pundže su čest izbor mladenki, ali bezbroj je načina na koji se one mogu napraviti. Upravo zato je ovo tako popularna frizura. Ukoliko ćete se dati u ruke frizerima, napomenite da želite što jednostavniju verziju i rezultat će vas iznenaditi. Usto, možete iskoristiti i ukrase za kosu koji će više doći do izražaja što je pundža jednostavnija.

Bezvremeni valovi

Jednostavne vjenčane frizure

Jednostavne vjenčane frizure

Jedna od najromantičnijih, ali također vrlo čestih frizura su valovi. S njima, kao i s pundžama, možete izvesti mnogo varijacija na temu. Tako možete imati puštenu kosu, valove s pletenicom straga, vjenčić koji se divno stapa s valovima… Ima zaista mnogo mogućnosti, budite maštoviti i odaberite verziju koja će vam najbolje stajati.

Rep

Jednostavne vjenčane frizureRep nije toliko čest izbor na vjenčanjima, ali može biti zaista romantičan. Niski, visoki, opušten, uredan – svaki od njih može biti vaša savršena frizura, pogotovo ako imate vjenčanicu koja seže do vrata. Tako ćete jako lijepo istaknuti haljinu, a bit ćete istovremeno jednostavna i elegantna mladenka.

‘Sa strane’

Jednostavne vjenčane frizureKosa prebačena sa strane također je jedna od romantičnijih verzija frizura za vjenčanje. Bilo da napravite valove ili izravnate kosu, uz odgovarajuće ukrase ili veo, bit ćete predivna mladenka koja će zasjati pred oltarom.

Pletenice

Jednostavne vjenčane frizureVeć smo pisali o najljepšim vjenčanim frizurama s pletenicom. One su romantične, mogu biti zaigrane i elegantne – štogod poželite. Možete ih kombinirati s repom, pundžom, kratkom i dugom kosom, kao i spuštenom i podignutom. Budite kreativne i pustite mašti na volju.

Frizure za kraću kosu

Jednostavne vjenčane frizureRaspuštena ravna ili valovita kosa uz pokoji ukras dovoljna je sama po sebi. No, to ne znači da ne možete imati nisku ili visoku pundžicu, rep ili pletenice. Zaigrajte se s mogućostima koje vaša dužina nudi i zablistajte!

jednostavne frizure za vjenčanje

jednostavne frizure za vjenčanje

Jednostavne frizure za vjenčanje

Jednostavne frizure za vjenčanje

Jednostavne frizure za vjenčanje

Jednostavne frizure za vjenčanje