Kako odabrati cipele za vjenčanje?

foto i video vjenčanja
Kako odabrati cipele za vjenčanje

U prošlom članku pisali smo o mogućnostima između kojih možete birati kad su u pitanju cipele za vjenčanje. Danas vam pak donosimo kako odabrati najbolje za vaš dan. Kao i s vjenčanicom, i s cipelama morate obratiti na pažnju na nekoliko stvari da bi dan vjenčanja prošao što bezbolnije, a slike ispale što ljepše.

Udobnost

Često se dogodi da mladenka ne nosi često visoke pete, a želi ih obuti baš na dan vjenčanja. Ovo je važno: nemojte eksperimentirati s cipelama za vjenčanje! Ukoliko ne znate hodati u visokim petama, možda se bolje odlučiti za neku alternativu. Ipak, ako baš to želite, krenite vježbati na vrijeme. Ne morate baš ići u trgovinu kupovati namirnice u visokim petama, ali šetkajte se po kući i navikavajte na visinu, inače ćete propatiti dobar dio vjenčanja.

Kako odabrati cipele za vjenčanje

Stil i dužina vjenčanice

Kad se kupuju, cipele su poseban zadatak i priča za sebe, ali morate voditi računa o stilu haljine, nijansama i dužini. Ukoliko ne možete naći cipele boje poput vjenčanice, onda ih uskladite s odgovarajućim ukrasima na haljini. Također, ne kupujte cipele prije vjenčanice.

Kako odabrati cipele za vjenčanje

Boja

Kako odabrati cipele za vjenčanje

Ne morate nužno imati bijele cipelice. Upravo smo iznad napisali da ih možete uskladiti s ukrasima na vjenčanici, ali to nije jedino pravilo. Nije uopće pravilo. Jedino je pravilo da nosite što vam se sviđa. Tako možete cipelice uskladiti s ukrasima u kosi, nakitom, poput ogrlice, naušnica ili narukvice. Ne bojte se boja. Ako malo eksperimentirate i budete odvažni, možete te cipele nositi i nakon vjenčanja. Važno je da su udobne, stoga je dobro obići što više trgovina i isprobati što više pari cipela da vidite što vam najbolje odgovara.