Nakit za vjenčanje

Kako odabrati pravi nakit za vjenčanje? Donosimo vam nekoliko savjeta

Izvor: Weddings Record Team

Iako je odabir vjenčanice jedan od važnijih elemenata ceremonije, bitni su i dodaci koje ćete nositi kako biste upotpunili izgled mladenke i zasjali.
Bez obzira nosite li ogrlicu, elegantne naušnice, narukvicu ili svo troje, sigurno smo da želite elegantan izgled za svoj poseban dan.
Fotografije s vjenčanja gledat ćete još godinama, pa je važno da vam nakit pristaje savršeno.
Donosimo vam neke važne savjete za odabir pravog nakita za vaš THE DAY.

1. MANJE JE VIŠE
Mudra izreka „manje je više“ svakako vrijedi pri izboru nakita za vaše vjenčanje. Ono što sigurno želite izbjeći je pretjerivanje.
Nakit nikako ne bi trebao skretati pozornost s vaše vjenčanice, nego nadopunjavati izgled. Primjerice ako vaša vjenčanica ima ukrašeni izrez, logično je da nećete nositi ogrlicu nego neke nježne naušnice kako biste naglasili cjelokupni izgled.


2. KUPI NEŠTO ŠTO ĆEŠ NOSITI I KASNIJE
Pametno bi bilo kupiti nakit koji ćete nositi još dugo vremena nakon vjenčanja. Naš je savjet da pomno izaberete nešto što ćete htjeti nositi i s drugim odjevnim kombinacijama.

Izvor: Weddings Record Team


3. MISLITE NA UDOBNOST

Ipak je riječ o satima slavlja, zato vam savjetujemo da vodite računa o udobnosti vašeg nakita. Birajte ono što vam najbolje odgovara. Nema razloga nositi glomazan nakit koji vam može otežati primjerice plesanje. Bolje izaberite lakše ogrlice u različitim veličinama koje možete nositi poput privjeska ili duže ogrlice.


4. KUPUJTE PROVJERENO
Kad se odlučite na kupnju vjenčanog nakita, uvijek je dobro kupovati kod nekog provjerenog. Svakako treba provjeriti je li vaš nakit obilježen. Ne zaboravite zatražiti račun pri kupnji u slučaju da nakit želite vratiti ili zamijeniti u bliskoj budućnosti.

Fotografiranje vjenčanja u Zagrebu - Imanje Marincel


5. VJERUJTE U SEBE PRI ODABIRU NAKITA
Posljednje, ali ne i najmanje važno, uvijek vjerujte sebi kad kupujete nakit za vaše vjenčanje. Važno je da odvojite dovoljno vremena za odabir nakita te nikako ne birajte svoj nakit kako biste udovoljili nekome drugome. To je vaš dan u kojem zračite u svom stilu.