Kozmetički tretmani prije vjenčanja

foto i video vjenčanja

Svatko od nas želi zablistati na dan svog vjenčanja. Ukoliko se raspitujete o kozmetičkim tretmanima, ali niste sigurni kakav efekt imaju, donosimo vam koji kozmetički tretmani prije vjenčanja su potrebni i koliko ih ranije trebate napraviti.

Botoks

Botoks je proces koji će vam pomoći da se riješite izraženih bora na čelu, oko očiju ili između obrva. Pomoću botoksa možete podignuti uglove obrva i izgledati potpuno svježe. Tretman botoksom trebalo bi napraviti dva tjedna prije vjenčanja, jer mu je potrebno tri do sedam dana da počne djelovati, a svoj potpuni efekt daje nakon dva tjedna.

hijaluron

Hijaluronski fileri

Važno je znati da je hijaluron sastavni dio naše kože. Nakon 25.godine hijaluron se u našem tijelu značajno smanjuje. Hijaluron se kao kozmetički tretman koristi ukoliko želite osvježiti svoje usne ili ispraviti asimetričnost. Također, s hijaluronom možete istaknuti jagodice, smanjiti bore, korigirati nos, bradu ili druge nepravilnosti.  Hijaluronu je potrebno dva tjedna kako bi vezao maksimalnu količinu vode i time napravio svoj puni efekt.

botoks

Mezoterapija

Mezoterapija je tretman koji dubinski hrani kožu. Mezoterapijom se unose određene aminokiseline koje su neophodne za proizvodnju kolagena, koji koži daje čvrstoću. Ovim tretmanom unosi se i hijaluron koji hidratizira i vraća svježinu koži. Mezoterapijom unose se i vitamini i ostali sastojci koji su potrebni koži. Nakon tretmana, koža je sjajna i osvježena. Broj potrebnih tretmana ovisi o stanju kože. Ako je u pitanju problematična koža, koži je potrebno nekoliko tretmana, a onda vam savjetujemo da krenete minimalno mjesec dana prije vjenčanja s ovim tretmanom. Ako nemate problematičnu kožu, nego samo želite da vaša koža zablista na dan vjenčanja onda mezoterapiju trebate napraviti dva dana prije vjenčanja.

kemijski piling

Kemijski piling

Ovaj tretman, osim što rješava sitne bore, ožiljke i fleke, kemijski piling kožu priprema za njegu. Kemijski pilinzi se često kombiniraju i sa mezoterapijom. Potrebno ih je napraviti mjesec dana prije vjenčanja. Ovo se odnosi na jače kemijske pilinge, no ako su u pitanju pilinzi s voćnim kiselinama, onda je potrebno dva tjedna prije vjenčanja napraviti ovaj tretman kako bi se postigao najbolji efekt.