Šminka za vjenčanje – stilovi i preporuke

foto i video vjenčanja

Nakon što ste pronašle savršenu vjenčanicu i cipele put vas vodi ka idućem zadatku, a to je odabir odgovarajuće šminke. Za vas smo pripremili savjete kako izabrati šminku za vjenčanje. Suptilna šminka za vjenčanje ne odgovara ukusu svake mlade. Istovremeno, velike i guste umjetne trepavice ili crveni ruž ne pristaju uz svaku temu vjenčanja. Ukoliko se odlučite za raskošne trepavice, jarke boje ili glamurozni izgled, posavjetujte se sa vizažistom kojeg ste odabrali i pitajte koji stil i način šminkanja odgovara vašem obliku licu. Kao što usklađujete ostatak sadržaj za vaš vjenčani dan, tako i vaša šminka mora odgovarati vašem licu.

Natural izgled

Puder, tonirana krema ili bb krema mogli bi u ovom slučaju biti dovoljni za vaš natural izgled. S obzirom na to da vas očekuje fotografiranje, bilo bi dobro da odaberete ipak malo intenzivniju šminku. Za izgled svježeg lica, držite se dobre podloge prije pudera, gela za obrve kako bi vaše obrve bile postojane cijeli dan i tanki sloj rumenila kao lijepa završnica. Ako vam se čini da ipak to nije dovoljno naglašeno, svoj izgleda možete nadopuniti laganim slojem bronzera i dužim trepavicama.

Glam izgled

Ukoliko inače ne napuštate dom bez konturiranja obraza, onda ovu tehniku svakako primijenite za svoj veliki dan. Ako volite dramatični izgled očiju, izaberite jača sjenila za oči. U tom slučaju preskočite sjaj i probajte matte ruž koji će sigurno trajati duže.

glam šminka

Smokey izgled

Ova tehnika kao šminkanja je nepogrešiva. Sa malo jačim tonovima na očima i tušem za oči s ovim izgledom nećete promašit.

Klasični izgled

Crveni ruž i popularno nazvana tehnika cat-eye kao šminka za vjenčanje siguran su izbor za sve ljubitelje klasike. Ako ja baš ovakav izgled vaš zaštitni znak u svakodnevnom životu, ostanite pri njemu, ali dodajte mali sloj highlightera i guste trepavice.

klasična šminka

Colorfull izgled

Ako volite eksperimentirati s bojama i niste pristaša klasike, probajte s tuševima u boji, nekom nesvakidašnjom bojom sjenila kao što su primjerice ljubičasta, zelena, plava, a uz to dodajte i crveni ruž.