Mladenka naručila vjenčanicu s interneta i požalila

foto i video vjenčanja
Mladenka naručila vjenčanicu s interneta i požalila

“Srce mi je bilo slomljeno, ali nisam se mogla prestati smijati.” Ova rečenica mlade mladenke vjerojatno najbolje opisuje ‘katastrofu’ koja joj se dogodila nakon što je naručila svoju vjenčanicu iz snova s interneta – i to po cijeni koja je predobra da bi bila istinita.

“Uništili su mi vjenčanje”

Mladenka je na Wishu pronašla vjenčanicu koja ju je ostavila bez daha, a usto je bila sumnjivo jeftina. Ipak, svi smo svjesni da je kupovanje odjeće preko interneta jako riskantno. Bilo kako bilo, ova je mlada dama odlučila riskirati i naručila svoju haljinu iz snova.

Mladenka naručila vjenčanicu s interneta i požalila

Kada je haljina stigla mladenka je požalila trenutak i svaki novčić koji je dala za tu haljinu. Naime, vjenčanica ne samo da je bila drugačija, nego nije niti slično padala ili pratila figuru tijela. Upravo suprotno!

Mladenka naručila vjenčanicu s interneta i požalila

Humor liječi sve

Umjesto da je dobila vjenčanicu koja graciozno prati njezinu liniju tijela, dobila je nezgrapni efekt od prozirnog i vrlo vjerojatno nekvalitetnog materijala. Ipak, odlučila se svemu dobro nasmijati jer je pogreška tolika da je humor jednostavno jedini lijek za nastalu situaciju.

Mladenka je tražila i povrat novca, što također nije prošlo bez neugodnosti. Naime, trebala je vjenčanicu vratiti u originalnoj ambalaži koju je bacila. Uz malo truda ipak su joj vratili novac nakon što im je rekla kako su joj slomili srce. Sada je u potrazi za novom vjenčanicom, a možda njezina priča nekome posluži kao lekcija. Sretno, mladenke!