Ukrasi za djevojačku zabavu

foto i video vjenčanja

Ukrasi za djevojačku zabavu

Uskoro ćete postati gospođa, pa ne bi bilo s gorega da svoje zadnje samačke večeri proslavite sa stilom. Dali smo vam nekoliko savjeta kako organizirati nezaboravnu djevojačku večer, a danas ćemo vam pomoći s rekvizitima. Donosimo vam nekoliko ideja koje možete iskoristiti za svoju djevojačku zabavu te pritom stvoriti najbolje uspomene na svoje posljednje izvanbračne dane.

Nezaobilazni natpis i baloni

Ukrasi za djevojačku zabavu

Još jednom naglašavamo ovo ‘nezaobilazni’. Ovo su vrlo fotogenični ukrasi i zaista ih je šteta ne iskoristiti. Na natpisu može pisati ‘bride‘ ili pak ‘bride to be‘, a baloni mogu biti ukrašeni. Osim što možete kupiti već ukrašene balone, možete ih i sami oslikati, pa tako nacrtati primjerice prsten, pisati razne natpise ili možda imena djevojaka koje su na zabavi.

Lenta i rekviziti

Ukrasi za djevojačku zabavu

Ako je nešto cool za curu koja postaje gospođa, onda je to definitivno lenta s natpisom ‘bride to be‘! Vaš foto session time će dobiti potpuno novu dimenziju, vi ćete se zabaviti, a uspomene će biti i više nego zabavne za gledanje s nostalgijom. Usto, nemojte zaboraviti ni selfie rekvizite. Sigurni smo da će vas lenta zabaviti, ali selfiji su nezaobilazan dio svake zabave, stoga se pobrinite da i oni budu otkačeni i zabavni, baš poput mladenke.

Foto kutak

Ukrasi za djevojačku zabavu

Nastavljajući se na ove fotogenične rekvizite, morate imati i cool pozadinu za njih. Najjednostavnija, a istovremeno efektna ideja jesu baloni i resice u različitim bojama. Imat ćete top pozadinu za foto kutak!

Pribor za jelo i piće

Ukrasi za djevojačku zabavu

Salvete, podmetači, čaše, slamke… Sve što vam padne napamet možete personalizirati, a to izgleda poprilično otkačeno i zabavno. Usto, ako imate djevojačku zabavu na bazenu, dobro vam dođu i plutajući držači za čaše. Osim što su korisni, izgledaju vrlo zanimljivo.

Tetovaže za djevojačku večer

Ukrasi za djevojačku zabavu

Za kraj jedna simpatična gesta koja će sigurno razveseliti vaše prijateljice. Baš kao kad ste bile djeca, možete uzeti ove tetovaže da na jedan dan sve imate zajedničku uspomenu koja će nestati baš kad dobijete foto uspomene koje ćete čuvati i gledati do kraja života.