Kako organizirati nezaboravnu djevojačku večer

foto i video vjenčanja

Planiranje djevojačke večeri u današnje je vrijeme postalo gotovo jednako važno i stresno poput planiranja vjenčanja. To ni ne čudi s tim da je to mladenkin zadnji dan koji će provesti kao neudana žena. Djevojačka večer je, ne moramo ni napominjati, nezamisliva bez prijateljica koje će s mladenkom provesti zadnje sate ‘slobode’. Da bi tu večer pamtile barem upola koliko i vjenčanje, važno je napraviti nezaboravnu zabavu. U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da tu večer učinite pamtljivom.

Kako organizirati nezaboravnu djevojačku večer

Zabava na moru

Hrvatska ima predivan arhipelag. Kroz Dalmaciju se protežu predivni otoci i plaže i bilo bi šteta to ne iskoristiti. Skupa s prijateljicama možete iznajmiti jedrilicu ili brod te ploviti Jadranom dok se sunčate, plešete, ispijate koktele ili pak radite nešto što vas veseli.

Wellness ili spa

Ukoliko planirate vjenčanje u zimskim mjesecima ili vam jednostavno treba odmor od planiranja, ovo je izvrsna ideja za djevojačku večer. Osim što ćete se opustiti i nahraniti kožu, provest ćete dan ili vikend sa svojim najboljim prijateljicama, a na vjenčanim fotografijama bit ćete svježi i odmorni.

Kako organizirati nezaboravnu djevojačku večer

Iznajmljena kuća

Gdjegod se nađete sa osobama koje volite, bit će vam dobro. Zamislite tek sebe i svoje najbolje prijateljice na privatnoj zabavi u velikoj kući čiji interijer možete urediti isključivo kako vi želite. Tako nećete brinuti o znatiželjnim pogledima koji su i više nego česti kad se pojavi skupina mladih djevojaka, posebice na djevojačkoj večeri, a ukoliko vam je više do opuštanja, nego do zabave, možete jednostavno organizirati večer za relaksaciju.

Kako organizirati nezaboravnu djevojačku večer

Večer u hotelu

Kokice, film, fini šampanjac i sve vaše prijateljice na okupu – što vam više treba za savršenu djevojačku večer. Usto, možete si nabaviti odgovarajuće spavaćice ili pidžame te podići level cijele večeri.

Kako organizirati nezaboravnu djevojačku večer

Kampiranje u prirodi

Planinarenje, bicikliranje ili pak ribolov. Sve to uz logorsku vatru i šator. Ukoliko vam je do lude zabave, možete napraviti i vlastiti šumski party, upaliti glazbu na najjače i plesati cijelu noć. U prirodi ste, nikome nećete smetati, uživajte. A zamislite kako će tek fotke tog dana iz prirode izgledati.