Plava boja na vjenčanju – da ili ne?

foto i video vjenčanja

Opće je poznato da mladenka na dan svog vjenčanja mora imati nešto plavo. Ako pak samo volite plavu boju, postoji mnogo načina kako je uklopiti u svoje vjenčanje – ipak je ono prilika da izrazite svoju kreativnost i osobnost kroz detalje koje ćete odabrati. U nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje možete iskoristiti za svoje vjenčanje.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Plavi veo

Ako odaberete veo svijetle ili nježno plave boje, satkan od čipke odisat ćete jedinstvenošću. Usto, ako se veo spušta duž cijelog tijela ostavlja dojam sofisticiranosti i elegancije te izvrsno pristaje uz bijelu vjenčanicu. Uz plavu boju možete kombinirati i plave naušnice ili safirni prsten.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Plavi pojas

Bilo da ga svežete u mašnu ili jednostavan pojas od svile, možete dodatno naglasiti svoju vitkost. Također, na pojas možete nadodati perle ili dijamante. Time možete jednostavno podići vjenčanicu i učiniti je savršenom. Uz ovu kombinaciju boja izvrsno ide i plavi buket.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Buket

Ranije spomenuti buket također možete ‘prošarati’ nijansama plavog cvijeća ili samo dodati plavi detalj u nijansi koju preferirate i koja se slaže uz ostale dodatke.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Plava vjenčanica

Plave vjenčanice nisu čest izbor mladenki. Upravo zato usudite se odabrati ovu neobičnu boju jer u plavoj vjenčanici možete zaista izgledati kao prava princeza, a slike vjenčanja bit će bajkovite, baš kao i vi. Uza sve to, bit ćete jedinstveni i svečani.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Cipele

Ako odaberete cipele s plavim detaljem, taj dašak boje razbit će monotoniju bijele vjenčanice.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Manikura

Francuska manikura najčešće je prvi izbor mladenki već godinama. Budite originalni i maštoviti pa dodajte svojim noktima nijansu plave boje koja će se izvrsno slagati s buketom, modnim detaljima ili pak cipelama koje ste odabrali.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Podvezica

Možda ste već dosad čuli ili pročitali da je plava boja simbol odanosti i vjernosti, pa se mladenke često odlučuju na taj izbor ili pak samo plavi detalj na podvezici.

Plava boja na vjenčanju - da ili ne?

Sad kad smo vam dali nekoliko ideja, možete primijetiti da plava boja na vjenčanju od nas definitivno ima prolaz. Hoćete li se vi odlučiti na ovaj korak? Nadamo se da smo vas inspirirali navedenim idejama te da će vam pomoći u donošenju odluke ukoliko još niste sigurni što želite. Naš je savjet da budete maštovite i kreativne. Sretno!