Alpake pozvali na vjenčanje!

foto i video vjenčanja

Iz godine u godinu svjedočimo novim trendovima, kako u životu, tako i na vjenčanjima. Tako je sada u njemačkom gradu Langenhagenu moguće na vjenčanje pozvati – alpake!

Alpake pozvali na vjenčanje!

Alpake na vjenčanjima

Alpaka je pripitomljena životinja iz porodice deva rasprostranjena u južnoameričkim Andama. Uz ljame, alpake su vrlo popularne na vjenčanjima. Jedan se par tako odlučio za vrijeme koronavirusa, koji je mnogim mladencima pomrsio planove, vjenčati bez socijalne distance i na vjenčanje pozvali upravo te simpatične životinje.

Alpake pozvali na vjenčanje!

Socijalna distanca

To su Sina i Marcel Reichardt, novopečeni bračni par iz Njemačke koji je za svoje vjenčanje iznajmio dvije alpake, Nacha i Kiowu, koje su ih pratile za vrijeme njihovog građanskog vjenčanja. Već i ptice na grani znaju koliko je koronavirus pomrsio planove i živote diljem svijeta, pa su ovi mladenci umjesto gostiju imali isključivo ova dva gosta te ‘nadmudrili’ virus jer nisu morali paziti na socijalnu distancu.

Alpake pozvali na vjenčanje!

Vjenčanje za pamćenje

Iako nisu imali kraj sebe prijatelje i obitelj, ovom paru uz alpake sigurno nije bilo dosadno, a imaju i najoriginalnije slike vjenčanja koje će sigurno obradovati njihove najmilije. Ovaj dan će, sigurni smo, pamtiti do kraja života.