Ideje za dječji stol na vjenčanju

foto i video vjenčanja

Ideje za dječji stol na vjenčanju

Djeca se ponekad čine komplicirana, ali zapravo su jako jednostavna ako ih razumijete. Ukoliko niste još došli na tu razinu i jednostavno ne znate kako zabaviti djecu dok traje vaš veliki dan, mi ćemo vam pomoći s nekoliko ideja za dječji stol na vjenčanju.

Bojice i bojanke

Ideje za dječji stol na vjenčanjuMožete pripremiti bojanku ili pak nekoliko papira s različitim crtežima za bojanje i nekoliko bojica tako da sva djeca mogu uživati dok se odrasli zabavljaju. Možete im ostaviti i nekoliko praznih papira sa strane tako da i sami nacrtaju neki crtež koji će vam kasnije ostati kao divna uspomena. Tako primjerice uz fotografije možete dobiti i vaš i partnerov portret koji kasnije možete izložiti kao ukras pokraj profesionalne fotografije.

Papirnate krune

U dječjem svijetu, ovo je apsolutni hit! Nabavite papirnate krune te djeci ostavite bojice tako da ih sami oslikaju. Zamislite malene prinčeve i princeze kako sa svojim krunama uživaju u vašem vjenčanju. Preslatko, zar ne?

Lutke i lego kocke

S tim nema pogreške. I nastojte ne odvajati ‘muške’ i ‘ženske’ igračke. Neka svako dijete odluči što želi uzeti i čime se želi igrati. Ali lutkice i kockice svakako će biti hit, kod dječaka i djevojčica.

Baloni

Ideje za dječji stol na vjenčanjuNeka svako dijete dočeka jedan balon i već ste im s time izmamili osmijeh na lice. Nema boljeg iznenađenja od balona kojeg ne dijete ne očekuje.

Sapunice za puhanje mjehurića

Ideje za dječji stol na vjenčanjuJoš jedna stvar kojoj djeca ne mogu odoljeti. Osim što ćete ih ovom gestom oduševiti, usto vas mogu pri izlasku iz crkve dočekati s mjehurićima od sapunice dok drugi na vas bacaju ružine latice ili konfete koje odaberete za izlazak iz crkve. Vidite, naposlijetku nije tako teško ugoditi najmlađima, samo ih je važno naučiti razumjeti.