Crna haljina za vjenčanu kumu? Nije nemoguće!

foto i video vjenčanja

Crna haljina za vjenčanu kumu Nije nemoguće!

Kad ste kuma na vjenčanju često na vas pada veliki dio planiranja. Ipak, neusporediv s onim što mladenka nosi na svojim leđima, ali svakako zna biti stresan i često oduzme dosta vremena. Uza sve te zadatke i obaveze kume morate pronaći i savršenu haljinu. Ali, što ako je ona crna?

Zašto crna haljina nije najbolji izbor?

Crna haljina za vjenčanu kumu Nije nemoguće!Crna haljina za vjenčanu kumu Nije nemoguće!Vjenčanje je dan kada se slavi ljubav, a bijela je haljina u povijesti označavala nevinost. S druge strane, crna se često povezuje s tugom i tamom, a ljudima često predstavlja nešto negativno. Vjerujemo da vam ne bi bilo svejedno u nečiji dan sreće, veselja i slavlja unijeti bilo kakav oblik negative. U slučaju da tvoja haljina ima i drugih boja ili pak detalj u nekoj drugoj boji, to bi bio veliki plus; primjerice, ukoliko nosiš suknju i bluzu od kojih je samo jedan komad odjeće u crnoj boji, to bi bilo sasvim u redu. Ipak, poželjno je s mladenkom provjeriti kakvog je ona stava oko crne haljine da ne bi učinila jednu od čestih grešaka na dan koji joj je toliko važan.

Nije sve izgubljeno

Crna haljina za vjenčanu kumu Nije nemoguće!Crna haljina za vjenčanu kumu Nije nemoguće!Ukoliko mladenka pristane na tvoju crnu garderobu, moraš biti spremna na komentare sa strane – no, oni bi postojali u kojoj se god boji pojavila, komentari su u ljudskoj prirodi i nemoguće ih je zaobići. Neke mladenke su čak tolike obožavateljice crne boje da zamole i kumu i djeveruše da se odjenu u crno. Uostalom, ‘mala crna haljina’ slovi za nepogrešivi bezvremenski klasik u kojem jednostavno ne možete izgledati loše. Stoga, zanemarite komentare i budite najbolja verzija sebe dok ispraćate svoju prijateljicu u bračnu luku. Kraj takvog događaja boja je zaista najmanje važan segment, zar ne?