Mladenka se odlučila na ono što se mnogi ne bi usudili – pogledajte fotografije koje očaravaju

foto i video vjenčanja
Mladenka se odlučila na ono što se mnogi ne bi usudili - pogledajte fotografije koje očaravaju

Ovi su mladenci htjeli veliko vjenčanje, ali ih je pandemija koronavirusa u tome spriječila. Stoga su odlučili fotografiju vjenčanja učiniti čarobnom – i uspjeli su. Ovaj će pothvat, kao i fotku, vjerojatno dugo pamtiti i teško zaboraviti.

Fotografija na litici

U nedostatku gostiju i velikog vjenčanja kakvo su htjeli, mladenci su otišli na liticu i ‘okinuli’ hrabru fotku kakvu se mnogi ne bi usudili. Naime, par se držao za ruke dok je mladenka istovremeno, skoro visila s litice. Na fotkama izgleda kao da ju suprug drži da ne padne, no naravno, ipak je bila pričvršćena sigurnosnim užetom.

Mladenka se odlučila na ono što se mnogi ne bi usudili - pogledajte fotografije koje očaravaju

Kako su došli na ovu ideju?

Mladenci kažu za sebe da su avanturisti. Vole planinarenje, kajaking, vožnje čamcima, kampiranje, prirodu i tome slično. Zato su se odlučili na još jednu avanturu, ovog puta epskih razmjera.

Ovaj je par proveo četiri godine skupa i kad su to odlučili okruniti brakom i napraviti vjenčanje, spriječila ih je pandemija koronavirusa. Ipak, odlučili su da će se vjenčanje održati, ali s manjim brojem ljudi. Imali su 12 gostiju, a nakon ceremonije odlučili su se na ovaj hrabri korak.

Oprez!

Mladenka se odlučila na ono što se mnogi ne bi usudili - pogledajte fotografije koje očaravaju

Ukoliko vam ovako nešto padne napamet, imajte na umu da je mladenka bila maksimalno osigurana, a svi koji su joj pomogli u ovom pothvatu su profesionalci i ljudi koji se bave penjanjem. Također, sva je oprema detaljno provjerena od strane profesionalaca.

Još jedna stvar; za kakvu se god fotku odlučili iznimno je važno odabrati dobrog fotografa koji će se potruditi i uhvatiti emocije koje želite prenijeti na sliku.