Originalne zahvalnice za vjenčanje

foto i video vjenčanja
Originalne zahvalnice za vjenčanje

Bilo da imate veliko ili malo vjenčanje, jednostavnu ili raskošnu svadbu, bilo bi lijepo da uručite gostima mali znak pažnje, ali i uspomenu. Već smo pisali o mogućnostima koje mogu poslužiti kao pokloni za goste, odnosno svojevrsne zahvalnice. Ovaj vam put ipak donosimo one najoriginalnije koje možete napraviti i sami.

Napitci

Bilo da pripremite rakiju, limunadu, maslinovo ulje ili pak vino – nećete pogriješiti. To je originalna ideja i poklon, pogotovo ako je napitak vaših ruku djelo. Možete ga pokloniti u zanimljivoj bočici koja će, osim uspomene, biti i poprilično praktična nakon što se isprazni.

Originalne zahvalnice za vjenčanje

Vrećice čaja

Kao i s napitkom, bilo bi odlično ako imate svoje biljke za čaj. Možete to spakirati u personalizirane vrećice sa simpatičnom porukom i imenima supružnika.

Originalne zahvalnice za vjenčanje

Podmetači

Ne bi vam nikad sinulo da poklonite podmetače, zar ne? Ali ipak, oni su jako praktični, originalni, a vrlo lako i mogu biti zanimljivi. Možete ih ukrasiti sami, nešto nacrtati, napisati poruku i ‘spakirati’ ih ukrasnom vrpcom.

Svijeće

Mogu biti obične ili s mirisom, u bočici, na podlozi ili bez nje – kakogod, svijeća je jako decentan poklon i odiše romantikom. Osim što je lijep poklon, vaše će goste podsjećati na vaš dan i stvoriti romantičnu atmosferu kada je zapale. Usto, ako se odlučite svijeću staviti u bočicu ili posudu, možete je sami ukrasiti slikama, imenima ili porukama. Ako ste voljni, možete i svakom gostu napisati posebnu poruku.

CD s pjesmama s vjenčanja

Ovako će se prijatelji i obitelj uvijek sjetiti vašeg dana kad upale glazbu s CD-a. Još bolje, moći će se toga prisjećati skupa s vama, kadgod to požele.

Poruka u boci

Originalne zahvalnice za vjenčanje

Ovo može biti vrlo personalan poklon, ukoliko se odlučite napisati svakom gostu posebnu poruku. Poruku stavite u zanimljivu bocu, ukrasite je po želji i to će rezultirati unikatnim poklonom koji će vaši uzvanici moći pročitati i prisjetiti se vašeg vjenčanja kadgod požele.