Pokloni za goste na vjenčanju

foto i video vjenčanja
Pokloni za goste na vjenčanju

Kao što su gosti vama uljepšali vaš veliki dan, tako i vi možete njima uljepšati uspomenu na tih nekoliko sati slavljenja vaše ljubavi. Ne trebaju to biti glamurozni i skupi pokloni, već sitnice koje će ih razveseliti i zbog kojih će dobro upamtiti vaše vjenčanje. To mogu biti fotografske zahvalnice, biljčice, slastice, nešto što ćete izraditi sami… Jedino je važno da bude simpatična sitnica, a kako je mogućnosti zaista mnogo, ona može biti i originalna i jedinstvena, svojstvena samo vama.

Srećkice za lutriju

Ima li boljeg poklona? Osim što izaziva mini adrenalin – jer lutrija je lutrija, usto je zanimljiv, maštovit i više nego zabavni znak pažnje.

Biljka u teglici

Ovaj će poklon godinama ostati kod vaših gostiju i tako ih još dugo podsjećati na vaš dan. Možete tako pripremiti teglice s kaktusom, čuvarkućom, ili nečim trećim. A možete i svakom gostu dati drugačiju biljku. Usto možete nadodati i poruku zahvale.

Pokloni za goste na vjenčanju

Domaći pekmez ili med

Ovo možete napraviti i sami. Potrebne su vam teglice i slatke etikete i imate gotov, a još važnije, svoj domaći proizvod.

Pokloni za goste na vjenčanju

Bočica pića

Ovo je još jedan ‘uradi sam’ poklon. U bočicu možete staviti limunadu, liker ili pak vino, a na nju zalijepite ili objesite poruku sa zahvalom.

Pokloni za goste na vjenčanju

Slatka kutija

U lijepo dizajniranu kutijicu ili teglicu možete staviti kekse, čokoladice, bombone ili neku drugu slasticu i pritom ostaviti poruku za goste. Sigurni smo da će im to biti kratak, ali sladak poklon.

Pokloni za goste na vjenčanju

Sapun

Ako ste voljni, i ovo možete napraviti sami. Osim što ćete malo odmaknuti misli sa stresnog planiranja, usto ćete naučiti nešto novo, a vaši će gosti imati mirisan, ali i koristan poklon. Sapun može biti i personaliziran što će vašim gostima sigurno biti simpatično.

Pokloni za goste na vjenčanju

Fotografija

Bila polaroid ili obična fotka vas i supružnika, fotografija ima posebnu draž. Ukoliko želite, možete se i sa svakim gostom posebno slikati, pa im na sliku napisati poruku, samo za njih.

Staklenka s kukuruzom za kokice

Tako će gosti imati slasticu za večer nakon vjenčanja, a podsjećat će ih na vaš dan. Još jedan poklon kratkog trajanja, ali gosti će biti oduševljeni.

SOS paket

Pokloni za goste na vjenčanju

Ako je gostima bilo dobro na vjenčanju, sutradan vjerojatno neće. Alkohol je nekima tekao u potocima, neki su samo umorni od pjevanja i plesanja i vjerojatno će im ujutro biti drago kad otvore ovaj paketić. Spakirajte u njega paracetamol, žvakaće gume, bočicu vode, masku za lice i balzam za usne – da odmore i dušu i tijelo.