Najbolji pokloni za mladence

foto i video vjenčanja
Najbolji pokloni za mladence

Na Zapadu nije neobično da mladenci naprave listu poklona i time olakšaju sebi i gostima. Ipak, ovdje je malo drugačija kultura i zato vam donosimo nekoliko ideja za poklone za buduće mladence. Ne mora poklon biti skup, niti glamurozan. Važno je da dolazi iz srca, a ako volite i poznajete buduće mladence, to ne bi trebao biti problem.

Digitalna video kamera

U današnjem vremenu zaista nije teško pronaći dobru video kameru i to po razumnoj cijeni. Usto, ovo vrlo lako može biti dva poklona u jednom jer dosta video kamera u sebi ima i fotoaparat. Također, ako ste voljni, to može postati i tri poklona ako mladencima napravite kratki filmić ili kolaž slika koji će ih obradovati.

Set posuđa

Veliki broj parova tek će nakon uplovljavanja u bračnu luku naći zajedničko mjesto za život. Sve i ako već imaju posuđe, novi set funkcionalnih kuhinjskih potrepština uvijek dobrodođe. To vrijedi i za pribor za jelo.

Najbolji pokloni za mladence

Umjetnička djela

Ukoliko poznajete ukus mladenaca, ovo je izvrsna ideja. To može biti slika, skulptura ili nešto treće. Iako su umjetnine poprilično skupe, ako se potrudite možete naći i umjetničko djelo po prihvatljivoj cijeni. Pronađite ne toliko poznate i razvikane umjetnike i proći ćete puno jeftinije, a umjetničko će djelo svakako biti unikatno.

Putovanje

Nisu svi mladenci u mogućnosti otići na bračno putovanje, a nakon stresa zbog priprema i planiranja, ono će im i više nego dobrodoći. Samo budite oprezni; unaprijed se raspitajte za njihov raspored i količinu slobodnog vremena. Ne želite im dati poklon koji neće moći iskoristiti.

Najbolji pokloni za mladence

Spomenar ili fotoalbum

Ukoliko imate neke stare slike ili uspomene koje dijelite s mladencima, ovaj je poklon pravo mjesto za njihovu pohranu. Iskoristite slike, ulaznice iz klubova i predstava gdje ste odlazili, njihove zajedničke slike i sve što je vama i njima sentimentalno važno. Nećete potrošiti mnogo novca, ali ćete ih sigurno obradovati, a možda i rasplakati.

Najbolji pokloni za mladence

Godišnja pretplata

Bilo da vole kino, kazalište, knjige ili imaju neke druge interese, poklonite im godišnju pretplatu na nešto što oboje vole.