Najljepše minimalističke vjenčanice

foto i video vjenčanja

Minimalizam u zadnje vrijeme postaje sve popularniji, a bilo je pitanje vremena kad će se ušuljati u vjenčanja. Možemo primijetiti da mladenke iz godine u godinu postaju sve modernije, a vjenčanice sve jednostavnije. I to na dobar način! Ukoliko slijedite onu “manje je više” ili “jednostavno, a efektno” već ste na pola puta da se i vašem vjenčanju prišulja minimalizam.

Slip vjenčanica

Jednostavna i senzualna u isto vrijeme. Vjenčanica s tankim naramenicama koja naglašava žensku siluetu, stoga morate pripaziti da pristaje baš vašoj građi i lijepo pada. Još jedan plus ovakvih vjenčanica jest što su često jeftinije od onih raskošnih i ukrašenih. Usto, možete se neometano kretati, ali igrati s krojevima i detaljima. U nastavku vam donosimo nekoliko modela slip vjenčanica koje možete učiniti još originalnijim ukoliko se pozabavite detaljima na haljini.

Vjenčanica od satena

Vjenčanica s naramenicama koje možete vezati na ramenima ili leđima, ili na neki drugi način kojeg se dosjetite. Vrlo je elegantna i ženstvena, naglasit će vašu figuru.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Vjenčanica s resicama

Jednostavna, a efektna; baš kako smo rekli na početku. Možete naći model s naramenicama ili čipkom, pa se i njima poigrati za originalan dojam.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Sirena vjenčanica

Sjećate li se klasične sirena haljine koja je eksplodirala od popularnosti prije nego je na scenu došao minimalizam? Sada je ona dostupna u ‘jednostavnoj’ verziji. Za razliku od klasične sirene, ova može biti lepršava i legana, ali istovremeno naglašenijeg kroja nego ostale slip vjenčanice.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Vjenčanica na jedno rame

Ovu vjenčanicu možete naći u svim dužinama. Ona je odličan izbor za ljetno vjenčanje. Lagana je i prozračna, a ukoliko izaberete kraću verziju bit ćete slobodniji, ali i originalniji. Kad budete kasnije gledali snimke i fotke s vjenčanja shvatit ćete da ste na jedan dan bili poput grčke božice i obožavat ćete svoju jednostavnu haljinu.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Asimetrična vjenčanica

Ovo je definitivno vjenčanica koja mami poglede. Ukoliko tražite nešto netipično, ovo je pravi izbor za vas. Poput ostalih vjenčanica i ova je jednostavna i senzualna, ali na neki poseban, svoj, način.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Vjenčanica u boji

Nema ništa loše u vjenčanicama u boji, ali ako ste se odlučili držati minimalizma, onda s bojama ipak ne treba ‘divljati’. Baby roza ili prljavo bijela su ‘dušu dale’ za minimalistička vjenčanja.

Vjenčanica s čipkom

Želite jednostavnost i ekstravaganciju? Moderno i tradicionalno? Ovo je vjenčanica za vas! Ova vjenčanica odiše spojem jednostavnosti i efektnosti te suvremenosti i tradicije.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Vjenčanice s izrezom za nogu

Ovu vjenčanicu mogu nositi niske djevojke jer figuru čini prividno višom, odnosno izdužuju nogu. Malo više djevojke zato će izgledati poput modela. Odvažite se!

Vjenčanice otvorenih leđa

Ovaj tip vjenčanice je istovremeno nenametljiv i dramatičan. Sprijeda ste elegantni i možebitno tradicionalni, ali na leđima se događa čarolija.

Najljepše minimalističke vjenčanice

Vjenčanica sa šljokicama

Kao što smo naveli za boje, tako je i sa šljokicama. Treba imati granicu i ne ići prema kiču.

Najljepše minimalističke vjenčanice