Pokloni za vjenčanu kumu

foto i video vjenčanja

Prošao je vaš veliki dan, a vaša je kuma bila uz vas svo vrijeme. Organizirala je djevojačku večer, pomogla vam u planiranju, birala s vama vjenčanicu i upotpunila vaš veliki dan svojim prisustvom. Sada je na vama da joj uzvratite i da joj na poseban način zahvalite za njen angažman. Mi vam donosimo nekoliko ideja, a na vama je da 0daberete ono što mislite da će vašoj kumi izmamiti osmijeh na lice.

Pokloni za vjenčanu kumu

Personalizirani nakit

Ukoliko želite svojoj vjenčanoj kumi pokloniti nakit, ukomponirajte u to zahvalu ili posvetu. To može biti sat, narukvica ogrlica ili štogod znate da vaša kuma voli te ugravirajte tekst poput citata, možda datum vašeg vjenčanja ili pak neki datum vama poseban. Štogod odlučite taj će poklon biti jedinstven i njenom srcu poseban.

Pokloni za vjenčanu kumu

Personalizirana knjiga ili foto album

Knjiga koja priča vašu priču. Stavite u nju citate koji su vam posebni, vaše slike iz djetinjstva i mladosti te slike s vjenčanja. Na takav poklon nitko ne može ostati ravnodušan.

Poklon kutija

Ovu kutiju ukrasite po svom ukusu i napišite neki značajan citat ili stavite neku lijepu sliku na poklopac kutije. Potom je napunite sitnicama za koje znate da će obradovati vašu kumu ili joj koristiti.

pokloni za kumu

Personalizirane tenisice

U zadnje vrijeme mladenke se sve više udaju u tenisicama, a pogotovo u personaliziranim. Pa zašto ne bi i svojoj kumi osigurali jedne takve. Osim što su korisne, simpatičan su znak pažnje i zahvala za sve što je napravila i bila uz vas kroz cijeli proces planiranja.

dan za sebe i kumu

Dan za sebe

Nakon mjeseci planiranja i sudjelovanja u pripremama za vjenčanje, vašoj je vjenčanoj kumi i više nego potreban dan ili vikend za sebe. Poklonite joj nešto što inače preferira ili joj pripremite nešto što dugo planira i nikako ne uspijeva ostvariti. Pritom joj se možete i vi pridružiti, pa se tako možete prisjećati vjenčanja i najboljih zajedničkih momenata.