Stihovi za vjenčanje

foto i video vjenčanja

Stihovi za vjenčanje

Imate najljepše želje za mladence, ali ne znate kako ih pretočiti u riječi? Zato smo mi tu. Nisu svi pjesnici, ni književnici, stoga je važnije da pišete iz srca i da mladenci zapamte vaše lijepe riječi, nego da to bude savršen tekst. Danas vam donosimo nekoliko ideja da svoje želje prenesete na papir u najboljem mogućem smislu, a vi odaberite koja vam najviše odgovara.

Stihovi za vjenčanje

Za početak, klasika

Što reći a da nije već rečeno? Što zaželjeti a da to ne budu samo slova na papiru? Nisam čovjek od velikih riječi i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren – Volite se cijelog života kao što se volite danas!

Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg zajedničkog bračnog putovanja. Neka to putovanje traje vječno, jer ste našli pravog suputnika. Neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Iskrene čestitke želi vam…

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.

Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru.
Sretno vam putovanje!

Stihovi za vjenčanje

Malo šale nije na odmet

Dragi mladenci, nek’ vam je ovo prvi i zadnji put!

Nismo mogli smisliti što napisati pa smo se samo odlučili potpisati.

Najopasnija hrana je torta za vjenčanje (mladoženjo)…

Došao je veliki dan u kojem morate donijeti samo jednu odluku: da ili ne. Birajte pažljivo!

Stihovi za vjenčanje

Kratko, ali efektno

Primite moj skroman darak, koji je tek kap onoga što vam želim da ostvarite zajedno.

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Čvrsto se uhvatite za ruke i krenite u svoj zajednički život. Ne tugujte za roditeljskim domom. Stvorite svoj.

Želim vam svakoga dana pregršt onih sitnica koje život čine ljepšim, a vas sretnim i nasmijanim. Za velike stvari se sami pobrinite!

Stihovi za vjenčanje

Romantični stihovi

Drago mi je što ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, što ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i što ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.

Jedna zvjezdica za uspjeh, jedna zvjezdica za radost, jedna za… Ma sve zvijezde sa neba nek’ se spuste na vaš dlan i ispune vam sve želje na današnji dan!

Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No, srce ne poštuje taj zakon. Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu. Štoviše, zakon srca govori, da dva srca mogu biti jedno.

Samo u ljubavi čovjek može posegnuti do neba i ubrati zvijezdu sreće, da na zemlji stvori svoj raj. Samo u dvoje je dovoljno velik i snažan.