Presvlačenje u drugu vjenčanicu – da ili ne

foto i video vjenčanja

Sve češće se mladenke odlučuju na promjenu iz jedne u drugu, a ponekad i treću vjenčanicu. Bilo da su insprirane slavnim damama, ili nemogućnošću kretanja u lijepoj, ali nepraktičnoj vjenčanici ili se jednostavno ne mogu odlučiti između dvije (ili tri) haljine. U ovom članku donosimo vam razloge za i protiv ovog čina, da bi lakše mogle donijeti odluku.

Zašto ‘da’?

Nekad su se mladenke iz velikih bijelih presvlačile u laganije i lepršavije haljine da bi se mogle kretati. Pritom bi bijele zamijenile crvenim haljinama jer crvena predstavlja prelazak u novi period života, a brak to na neki način i jest, zar ne? Ukoliko imate takvo uvjerenje i želite ga prikazati, a pritom i poštovati tradiciju, onda je za vas definitivno odluka jednostavna kad je presvlačenje u pitanju. Ukoliko niste baš ‘purist’ i ne držite do takvih običaja, ali ipak imate pretešku ili možda preusku haljinu za hodanje i plesanje, ali pretešku za odoljeti, onda imate savršeno opravdanje za nositi dvije vjenčanice. Ukoliko nemate ograničen budžet, ali ni maštu, možete se poigrati i sa tri. Usto, ako u nasljeđu imate nečiju vjenčanicu koju baš želite nositi, ali ste našli i neku koja je savršena za vas, onda je ovo izvrsna prilika da nosite obje.

Presvlačenje u drugu vjenčanicu - da ili ne

Zašto ‘ne’?

Pronašli ste pravu vjenčanicu i ne želite je ni jedne sekunde tijekom vašeg velikog dana skidati sa sebe? Još bolje! Uštedit ćete novac, a za fotke nećete morati ‘mozgati’ niti razmišljati želite li više fotki u ‘ovoj’ ili ‘onoj’ vjenčanici, nećete gubiti vrijeme na presvlačenje, a i bit će vam ugodno cijeli dan i noć, ako je to ona prava. Zapamtite, najvažnije je da se osjećate lijepo i ugodno, nosili jednu ili pet vjenčanica. Sretno!