Vesna Sposa vjenčanice

foto i video vjenčanja
Vesna Sposa vjenčanice

Ako planirate vjenčanje, teško je da vas je ovo ime zaobišlo. Vesna Sposa je godinama na listi prioriteta mladenki diljem Hrvatske. A kako i ne bi bila kad nudi usluge koje će vam maksimalno olakšati potragu za vašom haljinom iz snova, a usto možete osigurati i asesoare za kosu, kao i tretman zbog kojeg će vam pronalazak haljine biti prekrasno iskustvo.

Šivanje i najam vjenčanice

Vesna Sposa vjenčanice

Jedan od mnogih aduta koje nudi ovaj salon jest činjenica da svoju haljinu možete unajmiti i dati sašiti. Ukoliko se zaljubite u neku haljinu koju ste vidjeli, možete je uzeti u najam. A ako ipak želite da nečije ruke izrade vašu vjenčanicu, u pronalasku i cijelom procesu će vam pomoći savjetnica koja će poslušati sve vaše želje i potruditi se naći vašu idealnu haljinu ili vam pomoći u kreiranju iste.

Vesna Sposa vjenčanice

Ukrasi za mladenku i vjenčanje

Salon nudi širok asortiman ukrasa za kosu, poput češljića ili ukosnica. Također možete kupiti ili iznajmiti elegantan nakit, košaricu za revere ili latice. Usto, ukoliko se želite pokriti za potrebe crkve ili jednostavno zbog vlastitih želja i preferencija, Vesna Sposa nudi širok izbor pelerina, velova, pa čak i rukavica!

Vesna Sposa vjenčanice
Vesna Sposa ukrasi za kosu
Vesna Sposa vjenčanice

Unikatne mladenke

Vesna Sposa vjenčanice

Vesna Sposa vjenčanice kreirane su od satena, svile, čipke, muslina – najfinijih materijala. Izrađene su s posebnom pažnjom da bi se svaka mladenka osjećala poput kraljice ili princeze. Ukoliko smo vas zainteresirali, a teško je ne pogledati njihove kreacije jer su zaista posebne, Vesnu Sposu možete posjetiti na pet lokacija: u Zagrebu, Varaždinu, Karlovcu, Rijeci i Splitu.