Voda kao inspiracija za vjenčane fotografije

foto i video vjenčanja
Voda kao inspiracija za vjenčane fotografije

Ovakve su fotke možda malo teže za napraviti, ali dobrom fotografu to će biti izazov. Kad se nađete u šumarku kraj potoka ili na plaži kraj mora, u romantičnoj i bajkovitoj atmosferi, nećete se morati previše truditi da dobijete najbolju uspomenu svog velikog dana.

Slapovi kao rekvizit

Ukoliko živite u blizini nacionalnog parka ovo je izvrsna ideja za vas. Slapovi i drveće dat će vam intimnu atmosferu, a ako se vjenčate nekog sparnog dana u godini, dobit ćete i prijeko potrebno osvježenje.

Voda kao inspiracija za vjenčane fotografije

More i plaža

Fotografije kraj plaže vrlo su česta ideja mladenaca, ali možete biti maštoviti i otići korak dalje. Uđite u more i pustite vjenčanicu da pada iza vas i vuče se po toj prekrasnoj slanoj vodi, a partner vas može čak držati da izgleda kao da lebdite iznad vode. Pronađite što vam odgovara i pustite mašti na volju. Ukoliko vam to nije dovoljno nesvakidašnje, uvijek možete zamoliti naše fotografe da okinu fotke iz zraka dok vi ležite na mirnom moru.

Voda kao inspiracija za vjenčane fotografije

Potok

Ukoliko znate neku šumicu ili intimno mjesto u blizini, možete se odvesti tamo i snimiti svoje uspomene u romantičnoj atmosferi pri čemu ćete sigurno uživati uz pjev ptica, zrake sunca ili pokoji oblak, ovisno o prognozi.

Kiša

Ima li išta bolje od zaljubljenih na kiši? Možete stati pod kišobran, možete oboje kisnuti i ljubiti se kao nekad, u tinejdžerskim danima.

Voda kao inspiracija za vjenčane fotografije

Samo zapamtite, sve vodene fotografije bolje je okinuti dan nakon vjenčanja da ne bi oštetili vjenčanicu i odijelo mladoženje, ali i da bi mladenka održala frizuru i šminku tokom cijelog dana vjenčanja.