Zvonoliki i lepršavi rukavi na vjenčanicama – novi trend koji će vas osvojiti

foto i video vjenčanja
Zvonoliki i lepršavi rukavi na vjenčanicama - novi trend koji će vas osvojiti

Vjenčanice bez rukava nedvojbeno su vrlo senzualne i romantične. Ipak, ovoj je teškoj 2020. godini na vrata pokucao i više nego zanimljiv trend – zvonoliki i lepršavi rukavi koji će vašoj vjenčanici dati romantičnu notu o kakvoj ste sanjali.

Boho chic i dramatičnost u jednom

Ovi su rukavi bili vrlo popularni u sedamdesetim i osamdesetim godinama. Ukoliko volite hippie ili boho stil ovo je zaista pravi izbor za vas. Naime vjenčanice s ovakvim rukavima su istovremeno romantične i lepršave i na vaš dan vjenčanja mogu vas učiniti pravom boho princezom. Ukoliko niste baš osoba od hippie stila, možete prilagoditi rukave haljini i svojoj osobnosti te tako dobiti dozu glamura i dramatičnosti koji pristaju vašem karakteru.

Zvonoliki i lepršavi rukavi na vjenčanicama - novi trend koji će vas osvojiti

(Ni)je za svaku mladenku

Kao što smo naveli ranije, možete se pozabaviti stilovima vjenčanica. Pa tako na elegantnu vjenčanicu možete dodati duge rukave koji će svečano padati i tako od vas učiniti glamuroznu mladenku koja se ne viđa često – jer voluminozni rukavi zaista nisu svakodnevna pojava na vjenčanjima, a vjenčanicu mogu zaista podići na drugi level i dovesti je do neprepoznatljivosti. Isto tako, na zaigranu i lepršavu vjenčanicu također možete dodati zvonolike rukave i na jedan dan postati boho princeza, kako smo i naveli ranije.

Zvonoliki i lepršavi rukavi na vjenčanicama - novi trend koji će vas osvojiti

Budite hrabre i maštovite, usudite se razmišljati izvan okvira i isprobajte nešto nesvakidašnje i drugačije. Samo ćete tako znati je li ovo prava vjenčanica za vaš veliki dan. Sretno!