Je li dovoljno angažirati jednog fotografa i jednog snimatelja za vjenčanje?

foto i video vjenčanja

Pri planiranju vjenčanja toliko je nejasnoća i mladenci često u nedostatku iskustva znaju donijeti loše odluke. To je sasvim normalno, ali mi smo tu da vas navedemo na pravi put i spriječimo odluke koje će vas potencijalno razočarati, a ne vratiti novac koji ste uložili – barem što se tiče foto i video materijala.

Jedan fotograf i jedan snimatelj

U našem paketu koji uključuje jednog fotografa i snimatelja dobit ćete sve što i u paketu koji uključuje dva snimatelja. Naravno, postoje neke ključne razlike zbog kojih i pišemo ovaj članak.

Dakle, u jednom i drugom paketu osiguravamo vam rok isporuke do maksimalno tri mjeseca, rad s vrhunskom opremom kao što su Canon DSLR aparati, Ronin S i Mavic 2 Pro. Za što bolji zvuk koristimo posebne snimače, a što se tiče glazbe u pozadini dokumentarnog videa – to je isključivo vaš izbor. Dokumentarni video traje također po vašoj želji – od jednog do tri sata. Paket također uključuje izradu fotografija za zahvalnice u restoranu (do sto komada), petsto digitalno obrađenih fotografija te dvjesto obrađenih fotografija u booku. Još jedna izvrsna stvar jest što sve materijale dobivate i online uz pet pet personaliziranih DVD-a i USB sa svim materijalima. Usto vam pružamo uslugu spremanja mladenaca za session na lokaciji po vašem izboru. Ukoliko imate još neke nejasnoće, cijeli se paket nalazi na našoj web stranici.

Jedan fotograf i dva snimatelja

Ono što vas vjerojatno zanima jest ključna razlika između ovoga i ranije navedenog odlomka. Naime, usluga drugog snimatelja dolazi kada jedan od naših kvalitetnih fotografa obavlja poprilično mnogo posla sam, jer za to vrijeme snimatelj treba tehničku pomoć da ponese opremu, kao i da možda iskoristi neke naprednije tehnike koje bi tražili od njega. To može primjerice uključivati dron ili neke druge inovacije koje vi želite, a mi imamo u ponudi.

Je li dovoljno angažirati jednog fotografa i jednog snimatelja za vjenčanje?

Da zaključimo, jedan vam je fotograf i snimatelj sasvim dovoljan ukoliko želite klasične fotografije i video, ali ako želite nešto što iziskuje više tehničke podrške, ipak će nam biti potrebna još jedna osoba.