Fotografiranje vjenčanja dronom – dobra ideja!

foto i video vjenčanja

Svi mladenci žele zabilježiti uspomene s dana svog vjenčanja na najbolji mogući način. A što je bolji način od drona ako želite fotografije koje ostavljaju bez daha?

Fotografiranje vjenčanja dronom - dobra ideja!

Zašto je dron dobra ideja?

Ako razmišljate o dronu, vjerojatno želite nešto originalno i potpuno drugačije, zar ne? Dron pruža ono što obična kamera ne može, a to su kadrovi sa nepristupačnih mjesta koji često mogu učiniti da vaše fotografije izgledaju poput bajke koju možete vidjeti samo na filmu.

Fotografiranje vjenčanja dronom - dobra ideja!

Dron može snimiti samo supružnike, ali u slike i snimke možete uključiti i uzvanike i tako sa svima stvoriti jedinstvenu uspomenu na vaš dan.

Fotografiranje vjenčanja dronom - dobra ideja!

Mladenci se najčešće odlučuju na fotke iz ptičje perspektive što dodatno pridonosi efektnosti vaše fotografije. Tako možete uhvatiti romantične trenutke poput fotke poljupca iz zraka, ili pak one spontane poput smijeha i razgovora.

Fotografiranje vjenčanja dronom - dobra ideja!

Zašto je dron toliko popularan na vjenčanjima?

Popularnost drona za potrebe vjenčanih fotografija u zadnje je vrijeme vrtoglavo porasla. Razlog tome jest prvenstveno pad cijena dronova. Međutim, ne koriste ih svi fotografi, stoga, ukoliko se odlučite na ovu varijantu – a teško ju je odbiti – pripazite da pronađete fotografa koji nudi tu mogućnost.

Fotograf

Kad je u pitanju biranje fotografa, nikada ne možemo dovoljno naglasiti koliko je važno da pametno birate. Tako morate znati kakav stil fotografije želite, na što se želite fokusirati, itd. Fotografi se najčešće biraju po preporuci, pa bi najbolje bilo da malo proučite prijašnje radove različitih fotografa i odlučite se čiji vam stil najbolje odgovara i kraj koga bi se osjećali najugodnije. Ugodnost je zaista važna jer, vjerujte nam, fotografija govori tisuću riječi, pa će tako odati i vašu nelagodu. Birajte pametno i pripazite koristi li vaš fotograf dronove. Kad dobro odaberete vaše će fotografije biti baš onakve kakvima ste ih zamislili i htjet ćete ih gledati iznova i iznova.

Fotografiranje vjenčanja dronom - dobra ideja!

Kako više nije potrebno odvojiti bogatstvo za ovakvu vrstu fotkanja i snimanja, mi vam toplo preporučamo da malo eksperimentirate s idejama za fotografije iz zraka i možda se odlučite za ovu modernu i jedinstvenu varijantu stvaranja uspomena.