Ideje za jesenske vjenčane fotografije

foto i video vjenčanja

Zadnjih nekoliko mjeseci svijet je stao zbog pandemije koja je zavladala, pa su tako i mnoga vjenčanja odgođena. Neki su svoj datum odgodili do daljnjeg, neki su se pak vjenčali u izoliranom okruženju, dok su neki odlučili pričekati jesen u nadi da će se situacija popraviti.

U vaše ime, nadat ćemo se da ćete moći izreći sudbonosno ‘da’ kroz nekoliko mjeseci, pa vam u to ime donosimo preporuke za najbolje jesenske vjenčane fotografije.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije

Hrvatska je relativno topla zemlja, pa se toplo vrijeme nakon ljeta zna produžiti barem još jedan do dva mjeseca, ovisno o lokaciji. To je vrijeme idealno za iskoristiti za vjenčanje, a pogotovo vjenčane fotografije. Ono što najbolje ide u prilog budućim slikama s vjenčanja je spektar boja u prirodi koji čini da jesen skoro osjetimo preko fotografije koju ćemo gledati.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 1

Boje i nijanse

Za pozadinu bajkovitih fotografija dobra je ideja stati među žuto i zlatno lišće te dodati motive i dekoracije jesenskih plodova ili buketa s crvenim, narančastim i žutim nijansama. Ukoliko je sunčan jesenski dan, zlatnožute nijanse lišća savršeno će se uklopiti u sliku.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 2

Motivi i dekoracije

Osim u prirodi, možete se fotografirati i u zatvorenom prostoru, pred crkvom ili ustanovom gdje ste se vjenčali. Interijer ili eksterijer, ovisno o lokaciji koju ste odabrali, možete ukrasiti jesenskim motivima ili dekoracijama poput jesenskih plodova, drveta ili svijeća – budite maštoviti.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 3

Vjenčanje na kiši

Ukoliko vas vrijeme prevari ili jednostavno odaberete kišni dan, nemojte paničariti. Kiša je romantičan saveznik ljubavi koji sa sobom nosi ‘brdo’ ideja. Tako možete uz vjenčanicu iskombinirati gumene čizme (kako samo vi to znate) i biti jednistvena i originalna mladenka.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 4

Možete koristiti i šareni ili prozirni kišobran koji će postati savršen dodatak vašoj vjenčanoj fotografiji.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 5

Ideja je zaista mnogo, a možete otići i korak dalje te pokisnuti, baš kao što vjerojatno jeste nekad u prošlosti. Možete se i ljubiti na kiši za svoju vječnu uspomenu na vjenčanje, ali i mladost u koju ćete se na trenutak vratiti.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 6

Čarolija jeseni

Svako godišnje doba ima posebne draži, pa tako i jesen. Zato treba iskoristiti čaroliju koju ona donosi sa sobom i široku paletu boja i nijansi koje nudi priroda u to vrijeme. Ideja je zaista mnogo, ostavit ćemo još nekoliko slika u nastavku, u nadi da će vas inspirirati za nešto slično, ali i originalno.

Ideje za jesenske vjenčane fotografije 7
Ideje za jesenske vjenčane fotografije 8

Za koju se god ideju odlučili, sigurni smo da će se vaš fotograf potruditi realizirati ono što ste zamislili i pružiti vam jedinstvenu uspomenu na dan kada ste potvrdili svoju ljubav.