Kutak za slikanje na vjenčanju

foto i video vjenčanja
Kutak za slikanje na vjenčanju

Zadnjih nekoliko sezona, kutak za slikanje je postao popularan dodatak vjenčanjima. A kako i ne bi? Osim što su zabavni i zanimljivi, usto će vam ostaviti predivne, romantične, ali i smiješne uspomene s vašeg velikog dana. U nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje možete iskoristiti za svoje vjenčanje ili pak za inspiraciju te tako taj dan učiniti još zabavnijim.

Zastor kao rekvizit

Možete raširiti zastor u prirodi ili pred nekom pozadinom koja vam se sviđa ili odgovara temi vašeg vjenčanja. Ovakav kutak možete i sami napraviti. Potrebno vam je malo tkanine i nešto mašte pri odabiru mjesta i načinu postavljanja zastora. I imate vlastiti foto kutak!

Kutak za slikanje na vjenčanju

Rekviziti koji vise s drveta

To mogu biti okviri, ukrasi, možda i neki jesenski plodovi, poput tikve ili bundeve – ukoliko imate jesensko vjenčanje. Oni će dati poseban štih vašem vjenčanju, kao i tematici.

Kutak za slikanje na vjenčanju

Okviri na zidu

Zanimljiva pozadina i okviri iza kojih možete pozirati. Pozadinu možete prilagoditi svojim željama ili tematici vjenčanja, a zabava i smiješne uspomene s ovim su zagarantirane.

Polaroid

Potreban vam je samo komad kartona koji ćete pretvoriti u polaroid. Malo ga ukrasite ili napišite ispod neki simpatični natpis ili napišite datum vjenčanja, napravite prazninu gdje će ljudi pozirati i dobit ćete fotke koje ćete gledati i godinama kasnije. Ono što je veliki plus ovog rekvizita jest to što ga možete nositi gdje želite i tako imati slike s različitim pozadinama.

Kutak za slikanje na vjenčanju

Ploča s kredom

Ovo je poprilično zahvalan kutak jer možete napisati ili nacrtati gotovo sve. Štogod poželite bit će vaša pozadina – sve dok je ne obrišete i padne vam napamet nova!

Kutak za slikanje na vjenčanju

Kartončići s frazama

Kao i polaroid, ovo su maleni komadići kartona na koje možete napisati štogod želite. Od nekih tipičnih fraza na koje možete naići u svakodnevnom životu, do onih koje su vama svojstvene. Malo se poigrajte s riječima.

Scena kao kutak za slikanje

Ukoliko želite malo dramatičnije fotke, možete si nabaviti cijeli ‘dnevni boravak’ samo za slikanje. Njega također dizajnirajte po svojim željama i preferencijama ili tematici vjenčanja.

Retro kombi

Kutak za slikanje na vjenčanju

Možete ga srediti i parkirati gdjegod poželite. Ukoliko ste hippie u duši, možete mu dati taj prirodni duh i srediti ga kao da je došao iz 1969. spreman za Woodstock.