DIY ukrasi za stol mladenaca

foto i video vjenčanja
DIY ukrasi za stol mladenaca

Mladenci se često odlučuju za što više DIY ukrasa i potrepština za vjenčanje iz više razloga. Prije svega, uvijek dobro dođe da se uštedi koja kuna jer vjenčanje iziskuje velike troškove. S druge strane, još jedan plus ukrasa iz kućne radinosti jest to što ih možete napraviti isključivo po svojim preferencijama, a nedvojbeno će biti unikatni i posebni – jer su došli iz vaših ruku.

Drveni tanjur

Jedino što bi mogla biti prepreka za ovaj ukras jest to što možda ne znate rukovati motornom pilom. Ali ukoliko možete nekoga zamoliti da vam jedno deblo prepili na nekoliko ‘pladnjeva’, odnosno tanjurića, onda ste već odradili pola posla. Kad dobijete svoje tanjuriće, njih možete ukrasiti kako god želite. Tako na njih možete staviti cvijeće, svijeće kao bezvremeni klasik ili pak nešto vašem srcu drago i zanimljivo.

DIY ukrasi za stol mladenaca

Svijećnjaci

Kao što smo maločas naveli, svijeće su bezvremenski, romantični klasik. Također će vam zatrebati deblo, ali malo tanje od prethodnog. Kad ga udubite, dobit ćete prirodne i unikatne svijećnjake koji će vašem vjenčanom stolu dati posebno romantični ugođaj.

DIY ukrasi za stol mladenaca

Maleni stalci za imena

Za ovo je potrebno samo zarezati mali komad grane ili debla i u pukotinu nataknuti ime gosta. Jednostavno i prirodno, a poprilično efektno i jedinstveno, zar ne?

Aranžman za svijeće

Ukoliko vam je ideja sa svijećama privlačna, ovo je izvrsna ideja za vas. Uzmite nekoliko komada drveta različitih debljina i veličina i na njih stavite svijeće, najbolje lučice. Sve to ukrasite ukrasima po želji. Mi vam savjetujemo da se držite prirodnih ukrasa poput mahovine ili cvijeća tako da zadržite taj prirodni štih. Naravno, to je stvar izbora, budite maštoviti.

DIY ukrasi za stol mladenaca

Okviri za broj stolova

Stolovi su uvijek na vjenčanjima označeni brojem, pa zašto im ne bi dali neki svoj osobni ‘pečat’? Primjerice, uzmite okvir, u njega stavite broj i dobit ćete izvrsnu dekoraciju za koju vam je trebao doslovno samo okvir. I njega, naravno, možete dodatno ukrasiti po svojim željama.

DIY ukrasi za stol mladenaca

Biljčice po stolovima

Štogod vam padne napamet, a možete pronaći u prirodi – iskoristite. Trenutno je primjerice, na vjenčanjima popularna priroda i zelena boja, pa možete naći lovor ili bršljan te ga nanizati po stolu tako da čini jednu valovitu liniju duž vašeg svadbenog stola.

DIY ukrasi za stol mladenaca

Nadamo se da smo vam dali ideje ili inspiraciju da unesete svoj stil u dekoraciju te da ćete biti maštoviti i imati ukrase za pamćenje. Sretno!