5 modela netipičnih vjenčanica

foto i video vjenčanja

Svaka mladenka kroz vjenčanicu želi prikazati svoju osobnost dok će istovremeno zablistati pred uzvanicima te na fotografijama i snimkama kad se bude prisjećala svog velikog dana.

U nastavku donosimo 5 modela netipičnih modela vjenčanica za mladenke koje se usude igrati s krojevima i bojama.

1. Kratka vjenčanica

Mladenka koja odabere kratku vjenčanicu nije opterećena nepisanim pravilima tradicije. Ona će možda i ispoštovati tradiciju, ali na svoj način. I to je sasvim u redu. Usto, puno će se lakše kretati na plesnom podiju i istovremeno biti unikatna.

5 modela netipičnih vjenčanica

2. Crna vjenčanica

Koliko god bile neobične, crne vjenčanice nisu velika novost. Svaka mladenka ima svoj poseban stil, pa tako bijele vjenčanice nisu svima prvi izbor. Ukoliko bijela boja nije za vas, nema veze! Potrebno je samo malo hrabrosti i odvažnosti i bit ćete najzapamćenija mladenka. Fotografije vaše vjenčanice vjerojatno će dati inspiraciju, ali i hrabrost ostalim netipičnim djevojkama. Usudite se!

5 modela netipičnih vjenčanica

3. Vjenčanice u boji

Mladenka bojom vjenčanice može istaknuti svoju put, boju kose ili očiju. Ali, i svoju osobnost. Puno je varijacija vjenčanica u boji. Od ‘klasičnih’ jednobojnih, do onih koje imaju kombinaciju više nijansiranih boja, tzv. ombré – što vam osigurava i beskonačno igranje s bojama na fotografijama. Za klasičnije, nježnije mladenke tu su i nijanse nježno roze, plave ili prljavo bijele.

5 modela netipičnih vjenčanica
5 modela netipičnih vjenčanica

4. Odijela

Odijelo je moćno i senzualno. Bilo da je u pitanju strogi kroj ili fluidne linije, ono je izbor mladenki koje znaju što žele. Poput vjenčanica, dolazi u mnogo boja, a u klasičnoj bijeloj sa salonkama bit ćete unikatna mladenka čija će se vjenčanica pamtiti godinama nakon vjenčanja.

5 modela netipičnih vjenčanica

5. Kombinezon

Sve više mladenki odlučuje se za ovaj korak. Kako i ne bi? Kombinezon je istovremeno elegantan, moderan, ženstven, ali i odvažan izbor. Možete ga kombinirati s veom ili čak haljinom – štogod odlučite, bit ćete jedinstveni i posebni.

5 modela netipičnih vjenčanica

Ukoliko niste potpuno zadovoljni navedenim modelima ili želite nešto unikatnije, uvijek se možete igrati sa stilovima, krojevima, bojama i dužinom. Tako možete odabrati varijantu kombinezona u boji, kratke crne ili pak višebojne vjenčanice, ali i poluduge vjenčanice kao varijaciju između duge i kratke.

5 modela netipičnih vjenčanica

Za koju se god vjenčanicu odlučite sigurni smo da ćete napraviti dobar izbor i biti jedinstvene i posebne mladenke. Sretno!