8 vjenčanih frizura za mladenke

foto i video vjenčanja

Svaka mladenka mašta da na dan svog vjenčanja ima savršenu vjenčanicu, no uz nju dolaze i popratni detalji poput nakita, cipela, ali i frizure. Pritom treba misliti o tematici vjenčanja, stilu vjenčanice, nakitu, kako će frizura oblikovati lice i usto treba izgledati dobro na fotografijama – ipak ćete ih gledati cijeli život.

Bilo da imate dugu ili kratku kosu, ideja je zaista mnogo, a mi vam ih u nastavku donosimo 8 za dugu i kratku kosu.

1. Duga uvijena puštena kosa

Ako želite pokazati duljinu svoje kose ili jednostavno volite puštenu kosu, ovo je savršena frizura za vas. Jednostavna, a efektna. Kosu možete raspustiti da vam pada preko ramena ili je prebaciti samo na jednu stranu. Kad tome dodate lagane valove i vjenčić, krunu ili neki drugi ukras po vašoj želji, dobit ćete jednostavnu romantičnu frizuru savršenu za vaš veliki dan.

8 vjenčanih frizura za mladenke

2. Niska pundža

Niska pundža zrači elegancijom. Može biti zalizana, a možete napraviti i opušteniju varijantu tako da izvučete nekoliko pramenova kose sa strane i tako dodate cijeloj frizuri ‘topliju’ i nježniju notu. Za malo posebniji efekt pundžu možete smjestiti i sa strane. Poigrajte se sa stilovima i otkrijte što vam najbolje krasi lice.

8 vjenčanih frizura za mladenke 2

3. Pletenice

Bilo da želite raspuštenu ili dignutu kosu, pletenica je uvijek dobrodošla. Toliko je načina da je ukomponirate u svoju frizuru. Pokazat ćemo vam nekoliko ideja.

8 vjenčanih frizura za mladenke 3
8 vjenčanih frizura za mladenke 4
8 vjenčanih frizura za mladenke 5

4. Visoka pundža

Ukoliko želite biti elegantni, ali jednostavni, ovo je prava frizura za vas. Nije toliko česta kao valovi ili niske pundže, stoga ćete sigurno biti zapamćeni, a na fotografijama će vam se godinama nakon prijatelji vjerojatno i dalje diviti.

8 vjenčanih frizura za mladenke 6

5. Bob frizura

Ukoliko imate kraću kosu ovo je odlično rješenje za vas. Ako inače nosite raspuštenu kosu, možete ju uviti i dodati detalj poput krune ili vjenčića i stvoriti savršenu svečanu frizuru.

8 vjenčanih frizura za mladenke 7

6. Pixie frizura

Ako mislite da ne možete napraviti efektnu frizuru ako imate kratku kosu, varate se. Pozabavite se sa šiškama i modnim dodacima i imat ćete originalnu frizuru za dan vjenčanja.

8 vjenčanih frizura za mladenke 8

7. Ravna kosa

Valovi su postali gotovo neizostavan dio vjenčanih frizura, stoga bi bilo zanimljivo da se odvažite i pojavite na svom vjenčanju s ravnom kosom. Bilo da imate dužu ili kraću kosu, bit ćete unikatni, elegantni i romantični. Zvuči kao dobra ideja, zar ne?

8 vjenčanih frizura za mladenke 9

8. Rep

Bilo da želite visoki ili niski rep, ova je frizura svakako nesvakidašnja i s njom ćete teško ostati neprimijećeni. Donosimo vam nekoliko ideja kako ga stilizirati.

8 vjenčanih frizura za mladenke 10
8 vjenčanih frizura za mladenke 11
8 vjenčanih frizura za mladenke 12

Bonus – ukrasi za kosu

Kao što smo ranije rekli, svaku frizuru efektnijom učini neki ukras. To može biti kruna, vjenčić, veo, perlice, cvijeće… Ideja je mnogo, a mi ćemo vam pokazati neke od njih u nadi da će vas inspirirati. Sretno!

8 vjenčanih frizura za mladenke 13
8 vjenčanih frizura za mladenke 14
8 vjenčanih frizura za mladenke 15
8 vjenčanih frizura za mladenke 16
8 vjenčanih frizura za mladenke 17